Богатите и известните могат да си позволят да инсталират всички

...
Богатите и известните могат да си позволят да инсталират всички
Коментари Харесай

Най-известните обири в домовете на знаменитости

Богатите и известните могат да си разрешат да конфигурират всички най-нови ограничения за сигурност, само че все пак кражбите с щурм в Холивуд са по-чести, в сравнение с си мислите.

Още по-трудно е да се подсигурява сигурността на такива високопоставени персони, когато пътуват в чужбина, какъвто беше казусът с Ким Кардашиян , когато отиде на Седмицата на модата в Париж през 2016 година

Един от уредниците на този прославен грабеж в този момент упреква самата Кардашиян за закононарушението, сочейки с пръст метода, по който тя е показавала бижутата си в обществените медии. Юнис Абас, в края на 60-те си години, прекарва близо две години в пандиза за грабежа на 10 млн. щатски $ и споделя пред VICE News в изявление, оповестено на 20 август:

" Тъй като тя хвърляше парите, аз бях там, с цел да ги прибера, и това беше всичко. Виновен ли съм? Не, не ме интересува ".

" Трябва да са малко по-малко показни към хората, които не могат да си го разрешат ", добави той за Кардашиян и други звезди, които показват благосъстоянието си онлайн. " За някои хора това е провокация. " Абас е един от 12-те крадци, наричани " дядовци гангстери ", защото множеството хванати за закононарушението са над 60-годишни. Той е приказвал за това и преди и даже е написал мемоарна книга, озаглавена " Отвлякох Ким Кардашиян ".
 Вижте най-хубавите и най-лошите фешън решения на Ким Кардашиян на аления килим. Ким Кардашиян - фешън (по)падения Ким Кардашиян
На 3 октомври 2016 година петима мъже получават достъп до хотелската стая на Ким Кардашиян в Париж в ранните утринни часове, като заплашват портиера с револвер. Те държат Кардашиян на мушка и не престават да крадат от стаята бижута на стойност милиони. След това завързали Кардашиян и я оставили във ваната. Тя останала невредима, само че мощно обезпокоена.
Дейвид и Виктория Бекъм
В нощта на 28 февруари, когато е осъществена кражбата, двойката е била в дома си в лондонското си имение дружно с 10-годишната си щерка Харпър. В полицейските отчети се споделя, че в дома им са проникнали сред 22:30 и 23:30 ч. същата вечер и че са били отнети редица движимости, само че никой не е потърпевш. По това време не са осъществени арести.
Лейди Гага
Някои нарушители не прекрачват границата на скъпите предмети, а преследват даже домашни любимци на известни персони. През февруари бяха откраднати обичаните френски булдози на Лейди Гага.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР