Бог е създал и планирал нашия живот, за да можем

...
Бог е създал и планирал нашия живот, за да можем
Коментари Харесай

Бъдете благодарни за тежкия си живот

 железопътни-релси

Бог е основал и възнамерявал нашия живот, с цел да можем да бъдем Неговото благополучие. Той желае да помним какъв брой мощно Той обича всички нас. Но хората постоянно не помнят за този подарък, поради паденията, които не престават да се случват в живота им. 

Колкото и да е тежък животът, бъдете признателни. 

Бъдете признателни, че сте тук, в този свят. Самото ви битие към този момент е доста.

Бъдете признателни на хората, които са минали с вас през най-мрачните дни.

Бъдете признателни на фамилията ви, което ви е обичало през цялото време, приятелите ви, които са ви подкрепяли и са споделяли с вас най-съкровеното, тези хора, които са ви пречупвали, само че са ви създали по-силни. И най-важното, бъдете признателни на оня специфичен човек, на който сте подготвени да посветите целия си живот.

Ако не бяха те, вие нямаше да сте тези, които сте в този момент.

Бъдете признателни за белезите, които сте получили през тази война. Защото белезите потвърждават какъв брой издръжливи сте, че не зависите от изменящите се условия.

Бъдете признателни за всички приятни дребни неща в живота си. За това какъв брой хубава е стаята ви или по какъв начин прелестно слънчевите лъчи галят кожата ви, за това, че се будите заран. Защото тъкмо тези неща вършат всеки ден специфичен, без значение какъв брой дребни са.

Може да не го забелязвате, само че те в действителност имат значение.

Бъдете признателни за грешките и неуспехите, които сте направили, тъй като без тези неточности нямаше да се научите по какъв начин да бъдете по-добри.

Бог желае да живеем своя живот. Той желае да усещаме същинското благополучие, което Той желае да усещаме.

Истинското благополучие не може да бъде открито в материалните и земни неща, то идва от вътрешната страна.

Искаме да ви напомним, че без значение от това какъв брой мъчно ви е в този момент, Бог има проект за вас. Той в никакъв случай няма да ви сложи в обстановка, в която няма да можете да се справите.

Винаги бъдете признателни за живота си, не се концентрирайте върхъ съжаленията. Съвсем скоро ще дойдат по-добри времена, бъдете сигурни.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР