Бог да прости загиналите. 150-160 куб. м дъжд са паднали.

...
Бог да прости загиналите. 150-160 куб. м дъжд са паднали.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Бог Да Ги Прости. Премиерът Лично Изпрати Тежките Машини С Вериги Незабавно Да

" Бог да елементарни починалите. 150-160 куб. м дъжд са паднали. Разговарях с Николай Николов, който е на територията на Бургас. Вследствие на изобилните превалявания има и срутване на земни маси. Създали сме оптимално бърза организация, с цел да бъде преодоляно. Там са всички сили “, изясни Борисов, представен от " Фокус ".

Той уточни, че е пратил и " АПИ с верижни машини, оптимално да подпомогнем и да възстановим нещата “.

„ Всяка вечер гледаме свлачища и порои по целия свят “, добави той и съобщи, че за жалост не се извършват нещата по съглашението за климатичните промени.

„ Цялата земя се тресе, нечувани бедствия има в целия свят “, добави Борисов.

На автомагистрала „ Тракия “ на територията на област Бургас са формирани шест свлачища от тиня, заяви регионалният шеф Вълчо Чолаков.

Той увери, че свлачищата не въздействат на проходимостта на автомагистралата.

„ Те стигат до спешната лента. Екипи на поддържащите компании разчистват калищата “, изясни Чолаков.

Остава лимитирано придвижването по пътя Бургас – Средец, в сектор на село Черни връх преди село Константинов. Пътят се почиства от паднали дървета, а прекосяването на МПС се реализира в дясната лента в посока Средец, добави Чолаков.

„ Навсякъде, където има затруднено придвижване, полицията оказва подпомагане на водачите “, сподели още той. Затворени за придвижване са и пътищата Братово - Полски извор, кв. „ Долно Езерово “ - Братово.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР