Боецът на Ultimate Fighting Championship (UFC) Нейт Диаз не е

...
Боецът на Ultimate Fighting Championship (UFC) Нейт Диаз не е
Коментари Харесай

Нейт Диаз нападна UFC: Те не искат да ме промотират

Боецът на Ultimate Fighting Championship (UFC) Нейт Диаз не е в доста положителни отношение със своите работодатели от борбата му с Конър Макгрегър в UFC 202 през август 2016 година.

По-рано тази година опърничавият американец съобщи, че от организацията съзнателно го държат отвън светлините на прожекторите. Неговите мнения пристигнаха малко след събитието UFC 209, в което се очакваше Диаз да вземе присъединяване.

"Вие нямате звезди, нямате никой, нямате никакви бойци. Всички тези бойци не вършат нищо, те употребяват едни и същи остарели сюжети. Джон Джоунс го няма, Ронда Раузи я няма, а Макгрегър се крие зад Мейуедър, тъй че им оставам единствено аз, само че нищо не се случва. ", съобщи той по адрес на UFC.

Изминаха седем месеца, откогато Диаз се обърна против работодателите си, а мнението му за отношението от тяхна страна към него не се е трансформирало.

"Нещо, което хората не схващат е фактът, че UFC не ме промотират. Аз съм един от най-хубавите бойци, само че те не желаят да ме популяризират, тъй като към този момент са имали Ранди Котур, Чък Лидел, Дан Хендерсън и Тито Ортиз. Те към този момент имат американски представители. Знаете ли какво желая да кажа? За тях не е нужно да разпространяват американците. Не е нужно да разпространяват и канадците, тъй като имат Джордж Сен Пиер. Не е нужно да разпространяват и Южна Америка - там имат Андерсон Силва. Затова всички тези бойци към този момент не биват разпространявани и "галени " от организацията ", съобщи Диаз.

"Сега се нуждаят от бойци от Европа, по тази причина се втурнаха с всички сили към Конър Макгрегър. Така че всичко това е просто една агитация и те се оправят добре с нея ", добави американецът.

Диаз (19-11) не е стъпвал в осмоъгълника от загубата посредством съдийско решение от Конър Макгрегър в UFC 202 през август 2016 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР