Бодряческите приказки как БСП е единствената алтернатива не се сбъднаха.

...
Бодряческите приказки как БСП е единствената алтернатива не се сбъднаха.
Коментари Харесай

Михаил Миков с парещ коментар: Оставката на Нинова не е искрена! Тя ще направи всичко, за да се преизбере

" Бодряческите приказки по какъв начин Българска социалистическа партия е единствената опция не се сбъднаха. Имаше разминаване сред визиите и действителността. Нинова ще направи всичко, с цел да се преизбере. Това не е откровена оставка ". Това съобщи някогашният водач на Българска социалистическа партия и народен представител от левицата и ръководител на Народно събрание (2013 г.–2014 г.) Михаил Миков пред Нова нюз.

Той показа, че не би влезнал в борба за водачеството. " Пропадането на партията сподели, че има нещо сбъркано. Българска социалистическа партия изгуби компаса и политическия си образ на лява партия. Все по-малко подхожда на вижданията ми. Вляво ще има нещо ново при тази непредставеност на огромни групи хора ", акцентира Миков. И прикани членовете на столетницата да я спасят от опустошение.

По думите му безапелационното и ясно държание на Румен Радев през целия мандат му е спечелило успеха. " Той застана против протичащото се, атакувайки държавното управление. Оттогава насетне поредно отстоява позициите си ", сподели той.

Сред аргументите за неуспеха на Герджиков той посочи поддръжката от ГЕРБ, късното издигане и фрагментация в дясното пространство.

Миков не утвърждава разговор на Българска социалистическа партия с десни партии. " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и " ИТН " са с такива визии. Не съм срещу водене на разговор, само че вижданията са разнообразни ", разясни той.

Според него болшинство и кабинет непредпазливо ще има. " Пролетта ще се види дали ще са дълготрайни, тъй като ползите са доста разностранни. Рано или късно това ще даде отражение върху стабилността му ", приключи Михаил Миков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР