Боби Борисов, по-популярен като Боби Star Reporters и Християна Лоизу

...
Боби Борисов, по-популярен като Боби Star Reporters и Християна Лоизу
Коментари Харесай

Изненадваща раздяла в родния хайлайф

Боби Борисов, по-популярен като Боби Star Reporters и Християна Лоизу се разделиха доста изненадващо, въпреки че в последните години на няколко пъти намекваха, че мислят за женитба.

Гласовитата певица, която преди шест години завоюва музикалния формат " Х Фактор ", очевидно има друга визия за бъдещето си, което не включва звездния кореспондент. А за раздялата удостовери самата тя неотдавна пред " Галерия ".

Каква е повода за раздялата при една от най-стабилно изглеждащите родни двойки, които бяха дружно три години, не излиза наяве, само че е реалност, че очевидно е задоволително сериозна, щом към този момент съвсем от година не се следват в обществените мрежи, откъдето са свалили и всичките си общи фотоси.

Наскоро Христиана пусна секси фотоси от Гърция, както и общи фрагменти със свои сътрудници от Музикалния спектакъл. Боби пък, качва постоянно общи фотоси с " героините " от онлайн рубликата си.

" Видяхме се напълно инцидентно в моята татковина Кипър, колкото и необичайно да звучи. Там се срещнахме... и внезапно любовта пламна “, разкри певицата, която поради него заряза живота си в родината и се откри за непрекъснато в София, където живееха под един покрив.

" Имаме общи хрумвания и ползи. Неговата работа е обвързвана значително с лайфстайла, известните персони, аз също, като певица, имам своята аудитория, която ме поддържа, и в този смисъл се допълваме ", бе споделила преди време Християна. Кога и за какво се е трансформирало всичко това, евентуално в някакъв миг тя ще показа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР