Боб Баркър ще бъде почетен с едночасов специален CBS

...
Почит към живота и наследството на телевизионната легенда и активист
Коментари Харесай

Почит към живота и наследството на телевизионната легенда и активист за правата на животните Боб Баркър ще бъде излъчен по CBS в четвъртък.

„The Price Is Right: A Tribute to Bob Barker“ ще бъде воден от наследника на Баркър Дрю Кери, който пое водеща на шоуто през 2007 г. Специалното издание ще включва гости на знаменитости и ще подчертае емблематични моменти от игровото шоу, което Баркър започна домакин през 1972 г. 

Баркър почина в дома си в събота, каза негов представител пред CBS News. Той беше на 99.

Баркър се появяваше по националната телевизия почти 50 години, като 35 от тези години беше водещ на „The Price is Right“ — най-дълго излъчваното игрално шоу в страната по CBS. Той беше известен с това, че се подписваше всеки ден с цитата: „Помогнете за контролиране на популацията на домашни любимци. Нека вашият домашен любимец бъде стерилизиран или кастриран.“ През 2004 г. Баркър беше въведен в Залата на славата на Телевизионната академия.

Специалното издание ще покаже първия епизод на тогавашния „The New Price Is Right“, както и видеомонтажи на емоционални и запомнящи се участници . Зрителите ще могат да изживеят отново перфектното справяне на Баркър със злополучни моменти със състезатели, комплекти и награди, докато са домакини. Ще бъдат включени и клипове на Адам Сандлър, когато той прочете стихотворението си "Ode to Bob Barker" по време на специалното предаване на CBS за 2007 г. "A Celebration Of Bob Barker's 50 In Television".

Можете да гледате трибют в четвъртък, 31 август, от 20:00 ч. ET/PT, с бис в понеделник, 4 септември, по телевизионната мрежа на CBS и стрийминг на Paramount+.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР