БНТ Все още не са ясни причините за смъртта на 15-годишното

...
БНТ
Все още не са ясни причините за смъртта на 15-годишното
Коментари Харесай

Роднини на мъртвото момиче от Велико Търново: Била е отвлечена

 БНТ Все още не са ясни аргументите за гибелта на 15-годишното момиче във Велико Търново, което нощес беше намерено мъртво в региона на изоставена постройка в покрайнините на града. Разследващите работят по всички версии, които може да са причина за нещастието.

Близките обаче са безапелационни, че детето им е убито от 42-годишен мъж, с който имало връзки в последните седмици.

Следите на 15-годишното момиче, което живеело със фамилията си в село Ресен, се губят през вчерашния ден сутринта.

През деня околните й я оповестили за търсене в полицията, а вечерта инцидентни минувачи я разкрили в безжизнено положение наоколо до изоставена и рискова постройка, известна като " Къщата на Алпиниста ". Постройката се намира на самия скален венец на Велико Търново.

Близките са безапелационни, че детето им е отвлечено и убито от 42 -годишен мъж от същото село. Разказват още, че от известно време я преследвал и заплашвал, а по думите им във вторник през нощта я принудил да избяга от вкъщи си с него.

11 часа беше от там насетне до сегашен ден, няма ми следата на детето. Как да не я излъже, кажете ми, по какъв начин да не я излъже. Просто апелирам ви се хора, правдивост да има, детето ми няма да се върне, само че най-малко за други деца да има живот, споделя майката на момичето Анелия пред " Българска национална телевизия ". 

Ако не излизаш с мен, ще ви запаля къщата, съгласно теб самоубийство ли е?! Отвлече я тук от къщата със боязън, застрашена е, счита лелята на момичето.

На мястото проверяващите разкрили разкъсан интернационалният й паспорт.

Може да се дължи на доста неща, може тя да го е скъсала преди да извърши акта на самоубийство, може нещо друго да се е случило в тази фамозна къща на алпиниста, споделя Радослав Косев, наблюдаващ прокурор.

Работи се по всички версии - трагичен случай, самоубийство, по неволя ликвидиране или съзнателно. Каква е повода, както ви е ясно, се обяснява и сега, споделя Илиан Благоев представител на Окръжна прокуратура - Велико Търново.

Къщата наоколо до която е намерено тялото на момичето, от години е изоставена и се намира на труднодостъпно място, само че все пак постоянно в нея се събират търсачи на мощни чувства.

По случая към момента няма арестувани. Действията на проверяващите органи продължават
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР