БНТ Трябва да ценим човешкия живот на първо място. Печалната истина

...
БНТ
Трябва да ценим човешкия живот на първо място. Печалната истина
Коментари Харесай

Дадоха важен съвет, който да следваме, когато пазаруваме в голям магазин

 БНТ " Трябва да ценим човешкия живот преди всичко. Печалната истина е, че не можем да се усещаме спокойни априори, би трябвало да сме деликатни. Още първата доза дава подкрепи, само че все пак би трябвало да спазваме  отдалеченост - в случай че пазарувате, вземете количка, тъй като тя дава буфер.

" Вирусът е чудноват, тъй като при него има три етапи, от които едната визира белия дроб. “ Това сподели за " " ръководителят на Българското научно сдружение по фармация проф. Георги Момеков. 

" На този стадий не е ясно до каква степен имунизациите ще спрат разпространяване на болестта и дистанцията би трябвало да я съблюдаваме. “

По думите му имунизацията AstraZeneca ще е съществена ваксина за много огромни народи по света.

" В хода на самите клинични изследвания причинно-следствените връзки се потвърждават по-бързо. Имаше страни членки, които не направиха необикновен коментар. Трябва да сме наясно, че имунизацията е най-безобидният метод, в случай че се разболееш, да минеш през заболяването. Има всевъзможни градски митове и когато на хората им се приказват идиотщини, не следва да ги слушат ", изясни още той.

Той е на мнение, че локдаунът е заплашителен душевен. Вирусът е чудноват, тъй като при него има три етапи, от които едната визира белия дроб. Терапевтичните подходи са разнообразни, всичко зависи от това в какво положение попада пациентът в болница.

Маските бяха въведени като средство в целия свят и където нещата се съблюдават, обстановката е по-добре. Истината е, че имунизациите имат и плюсове, и минуси. След 10 година ще можем да си приказваме сигурно. Няколко компании създават медикаменти и се надяваме да са ефикасни. Дано пристигна време, в което ще върнем към разсъдъка ", акцентира проф. Георги Момеков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР