БНТ, която напоследък показва видими белези на слабоумие, излъчва прекрасен

...
БНТ, която напоследък показва видими белези на слабоумие, излъчва прекрасен
Коментари Харесай

Семейство Даръл срещу Гинки и Теменужки

БНТ, която в последно време демонстрира забележими белези на малоумие, излъчва прелестен сериал по своя втори канал, до момента в който по първи вървят пропаганди и „ шоу” за идиоти. Поредицата е на Военновъздушни сили и се назовава Семейство Даръл. Българска национална телевизия 2 я предава от 20.10 в делнични вечери и повтаря половин час след среднощ.

За интелигентния фен това е същинска премия на фона на разните Гинки и Теменужки в живота и на екраните ни. Даже е лек за душата. Сериалът елегантно смесва сюжети от книгите на прелестния Джералд Даръл с доста обич към литературата, към хората и км животните, към Корфу, към любовта сама по себе си във всичките й измерения.
Подарете си това наслаждение, изпълнено с английски комизъм, подигравка, добрина и хуманизъм в точни дози, изключително в случай че не сте чели Даръл, което ние направихме преди 30 и повече години.

А програмният шеф Куши апелирам да се позамисли – вместо да се излага в непривичната му и неприлична в негово осъществяване роля на водещ, дали пък не е по-добре да отдели повече време на длъжността си и да намерения какво пуска националната телевизия и по какви аргументи Българска национална телевизия 1 под негово управление към този момент не е даже третата най-гледана телевизия в България? Отстъпи на излъчващата евтини сапунки Диема Фемили.

Телевизията, на която плащаме от джоба си действително над 80 милиона лв. годишно, ще се върне в класацията, когато излъчва неща като Семейство Даръл в праймтайма си, вместо История.бг с нейните комплексирани водещи и посетители, досадния Референдум или продъненото Шоу на Канала на Кушевите и наши другари Тончо и Камен. Дружба – дружбой, работа – службой!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР