БНТ излъчи премиера на игралния филм Ботев“ на режисьора Максим

...
БНТ излъчи премиера на игралния филм Ботев“ на режисьора Максим
Коментари Харесай

Разсипаха новия филм за Ботев! Къде пратиха режисьора

БНТ излъчи премиера на игралния филм „ Ботев “ на режисьора Максим Генчев, който е и създател на „ Дякон Левски “. И тази лента на Генчев събра извънредно сериозни мнения, като част от тях считат, че с излъчването на този филм Христо Ботев е бил погубен още веднъж, 

Ето някои от тях:
-->
Kирилова Цвета

Да се забрани със закон

на Максим Генчев да прави кино. То изисква освен гений на сценариста, само че и доста средства. В неговите продукции липсват и двете. Актьорите не са отговорни.

Сашо Йовков

На МГ би трябвало да му се забрани да се занимава с кино!

Но, не е вманиачен този, който яде зелника, а този, който му го дава! Срамно и просташко се изгаври с историята и Ботев!!!

Васил Сотиров

НЕСПОНСОРИРАНО

Патриарх Максим в българското кино описа играта на Левски и Ботев - да се готви ЦСКА!

Данаил Парнаров

Бедний ми бедний Ботев, добре че те целнаха отрано, та не се наложи да гледаш кино лентата за теб, който Максим Генчев и компания сътвориха във връзка твоята годишнина.

Исках да видя един от великите мъже на България. Вместо това видях нещо, което ме накара да стисна очи и да си желая от все сърце: Никой повече да не пипа нищо. Никой да не прави филм за никого в България. Никога. Ако желае, да направи филм за себе си. Може пък да има някой предпочитание да го гледа. Но просто оставете хората да почиват в мир. Забравени, незабравими. Нека живеят във фантазиите, книгите и историята. Просто оставете ги на мира. Оставете ги, правете порно. Ама и това не можете. "

Пламен Петров

Некадърните режисьори имат право да вършат филми - както всички останали.

Но не и за светини като Ботев…

Любомир Бенковски Бенджи

По БНТ1 дават някаква българска комедия наречена " Ботев ". Много е занимателно. Мисля, че е продукция на ч-ще " Булгарче " от село Максимово.

Малена Шейтанова

От няколко часа българската мрежа крепко хейти Максим Генчев и кино лентата " Ботев ". Не съм го гледала, тъй че си мълча. Обаче преди малко разбрах, че това е и основателят на " Дякон Левски " 2015, който беше една същинска кино подигравка. Без занимателната част.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР