БНРВ Съединените Щати властите разрешиха на аптеки да тестват за

...
БНРВ Съединените Щати властите разрешиха на аптеки да тестват за
Коментари Харесай

Аптеки в САЩ ще тестват за коронавируса

БНР

В Съединените Щати управляващите позволиха на аптеки да тестват за ковид. Министърът на опазването на здравето Алекс Ейзар съобщи, че процедурата ще може да се прави с утвърдени от регулаторите проби.

Аптеките се включват битката с вируса след рецензии, че администрацията не е провела задоволително проби измежду популацията. На пазара към този момент се появиха редица проби, само че управляващите предизвестиха да не се употребяват такива, които не са утвърдени от Управлението по контрола на качеството на храни и медикаменти.

Битката с ковид продължава и в лечебни заведения, като специалисти молят да не се смекчават настоящите инструкции за обществена отдалеченост. Те предизвестяват, че рецесията надалеч не е завършила. За тях данните с понижаващ се растеж в броя на смъртните случаи и хоспитализации не са знак за по-ранна смяна в напътствията, тъй като това може да докара втора пагубна вълна от болести.

Междувременно във Вашингтон законодателите работят над идващия пакет от икономическа помощ, като президентът предлага 250 милиарда $ за дребния бизнес, а демократите желаят да видят още толкоз средства за дребни общности, защитни дрехи и купони за храна.

Съединени американски щати отделя средства и за оправянето с ковид по света. Държавният секретар Майк Помпео разгласи, че страната “продължава да играе лидерска роля в света в областите на публичното опазване на здравето и филантропичната помощ по отношение на пандемията. ” Помпео сподели, че ще бъдат отделени спомагателни 225 милиона $ за здравна, филантропична и икономическа помощ.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР