БНРСнимка: PexelsНационалният отбор на Чехия няма да излезе срещу Шотландия

...
БНРСнимка: PexelsНационалният отбор на Чехия няма да излезе срещу Шотландия
Коментари Харесай

Разпуснаха отбора на Чехия заради коронавирус

БНР

Снимка: Pexels

Националният тим на Чехия няма да излезе против Шотландия в идния мач от Лигата на нациите в понеделник. Това оповестиха от чешката футболна федерация, а повода е инфектирани от ковид футболисти в тима.

Вчера чехите стартираха присъединяване си в шампионата с победа с 3:1 при гостуването си на Словакия. Двама от играчите в отбора са под карантина след позитивни проби за Covid-19. Това развиване накара Славия (Прага) да заплаши, че ще привика футболистите си.

Развитието накара ръководителите на футбола в страната да вземат решение да разпусне целия тим. " Въпреки че националният тим на Чехия победи Словакия с 3:1 в петък, вторият мач в Оломук против Шотландия няма да се състои. Отборът е разхлабен ", обявиха от локалната футболна федерация.

" Причината е спор сред медицинските лица и управлението на чешката футболна федерация. Има съществени опасения от по-сериозно разпространяване на вируса ", се добавя в известието.

Междувременно стана ясно,, че и футболист от гръцкия народен тим е дал позитивен тест на лагера на тима в Словения и ще се прибере мигновено в родината си, заяви футболната асоциация на южната съседка, без да назове името на играча.Засегнатото лице не е в контакт със съотборниците си от две денонощия, прецизират от федерацията.

Останалата част от гръцкия народен тим продължава да се приготвя за мача от Лига " С ", група 3, против Косово. Всички играчи бяха тествани през вчерашния ден и резултатите ще излязат преди потеглянето за Прищина.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР