BMW XM Label Red от 2024 г. не прилича на

...
BMW XM Label Red от 2024 г. не прилича на
Коментари Харесай

2024 BMW XM Label Red със 738 к.с. става най-мощният M модел

BMW XM Label Red от 2024 година не наподобява на нито един M автомобил до момента. Отчасти тъй като е голям плъг-ин-хибриден SUV, само че най-много тъй като има повече мощ от всяко предходно BMW с М-знак, което може да се движи законно по улиците.
Big Bad Bimmer
Макар и да е сходен на елементарния модел XM с 644 к.с., електрифицираният силов елемент на Label Red е заздравен, с цел да създава 738 к.с. и 738 фунтови фута въртящ миг. Тези оптимални стойности се получават от 4,4-литров V-8 с двойно турбопълнене и електромотор, ситуиран сред мотора и осемстепенната автоматизирана трансмисия.

 width=
Това задвижване се комбинира с променлива система за задвижване на всички колела със задно предаване и BMW твърди, че XM Label Red ще доближи 100 км/ч за 3,7 секунди. Това е с четири десети по-бързо от оценката на неговия аналог. Максималната скорост на Label Red е лимитирана до 249 км/ч, само че тази граница може да бъде вдигната до 281.6 км/ч с опционалния пакет M Driver`s.

Всяка версия се предлага общоприетоо с адаптивни амортисьори, дейни антирол питейни заведения, електронно следен диференциал с лимитирано превъртане на задния мост и М комбинирани спирачки с закрепени шестбутални предни апарати и плаващи еднобутални задни апарати. Въпреки че комплектът 23-инчови джанти е общоприет, комплектът 22-инчови джанти може да бъде заменен гратис. Тъй като елементарният XM се предлага единствено с летни гуми, чакаме Label Red да направи същото.

   width=

 width=
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР