BMW Group представя на публиката своите визии в областта на

...
BMW Group представя на публиката своите визии в областта на
Коментари Харесай

BMW разкрива своята визия за бъдещето на CES 2019 в Лас Вегас

BMW Group показва на публиката своите визии в региона на интелигентната съгласуваност и капацитета за самостоятелната подвижност на бъдещето. Представянето на CES е фокусирано върху BMW Vision iNEXT като взор към бъдещето на насладата от шофирането и върху BMW Intelligent Personal Assistant, който като авто специалист и душа на BMW е и централният детайл на взаимоотношението сред лидера, неговият цифров витален свят и неговия автомобил. BMW Vision iNEXT е образният акцент на щанда на ревюто, на който също така посетителите могат да се насладят на правилото на оформление на интериора като " My Favorite Space " с хармонични, естествени повърхности и невидимо интегрирани технологии. Чрез тази високотехнологична Mixed-Reality визуализация се основава виртуално чувство за бъдещото преживяване при шофиране на BMW Vision iNEXT.


BMW Vision iNEXT дава отговор на въпроса: " Как ще наподобява един автомобил, който към този момент не би трябвало да бъде ръководен – само че може? ". В взаимозависимост от желанията неговият интериор е място за разформироване, за взаимоотношение, забавление или централизация. За това значително способства новият дизайнерски принцип наименуван " Shy Tech ". За да се резервира висококачественият, комфортен темперамент на задната част и с цел да може фокусът да се измести върху хората, интелигентната технология на уредите за ръководство е интегрирана невидимо. Те излизат на напред във времето и могат да бъдат употребени едвам тогава, когато лидерът и неговите спътници пожелаят.

BMW Group поема по визионерски пътища и при оформлението на щанда си на Consumer Electronics Show (CES) 2019. Още в предната зона посетителите биват поздравени от BMW Intelligent Personal Assistant. Той ги превежда през сходната на градина входна зона с живописни пейзажи с пътеки, които притеглят вниманието със звуци и светлини, към един невероятен свят на преживяванията. По пътя към изложбената повърхност са вероятни разнообразни взаимоотношения с персоналните асистенти.

С помощта на Mixed-Reality преживяване посетителите могат да подхващат и виртуално пътешестване с BMW Vision iNEXT. С помощта на очила за виртуална действителност се обезпечава образно, акустично, както и в композиция с спомагателни външни дразнители тактилно преживяване на едно извънредно близо до действителността преживяване на насладата от шофирането в бъдещето.

Иновативни преживявания при шофиране: BMW R 1200 GS като автоматизирано движещ се мотоциклет по офроуд трасето дружно с BMW X7

Във външната зона на ревюто BMW и BMW Motorrad обезпечават две изцяло разнообразни и по личен метод въодушевяващи преживявания при шофиране. Като доказателство за високата подготвеност на BMW Group в региона на автоматизираното шофиране на CES 2019 BMW Motorrad показва един впечатляващ умел проучвателен първообраз. Автоматично движещото се BMW R 1200 GS може независимо да потегля, да форсира, да взима завои и по-късно да стопира. Разработката на изпитателния първообраз е ориентирана към потребление на насъбрания опит за динамичните процеси при шофиране, с цел да може в бъдеще водачите да получават поддръжка при различаване на рискови обстановки, както и при оправянето със комплицирани обстановки на пътя.



Бъдещето на насладата от шофирането: BMW Vision iNEXT

BMW Vision iNEXT е високо автоматизирано, с нулеви излъчвания и изцяло обвързвано то интегрира стратегическите иновационни области на BMW Group в един автомобил. С най-новите разработки в региона на самостоятелното шофиране и на разрастващата се съгласуваност BMW Vision iNEXT основава изцяло нови преживявания и благоприятни условия за оформяне на пътуването. Размерите и пропорциите на съвременен Sports Activity Vehicle (SAV) на BMW обезпечават решително лъчение на BMW Vision iNEXT. Големите порти се отварят в противоположни направления, неналичието на междинна колона разрешава удобно качване в интериора. Характерно е извънредно ясното делене на региона за шофиране от задната част.

Режимите Boost и Ease трансформират региона за шофиране

При пътешестване с BMW Vision iNEXT лидерът по желание може да ръководи автомобила самичък в режим Boost или да бъде возен в режим Ease. Благодарение на електрическото задвижване режимът Boost е високо динамичен, съвсем беззвучен и с нулеви излъчвания. В режим Ease автомобилът предлага на пасажерите си пространство за разнородни интензивности. В разточително завършения интериор региона за шофиране се дефинира от двете единствени забележими цифрови повърхности за обрисуване и кормилото. Ниското арматурно табло с бежова текстилна тапицерия обезпечава приятна атмосфера в композиция с дървените елементи и ясно структурирания дървен под. В режим Boost кормилото и знаците са ясно ориентирани към лидера. При прекосяване в режим Ease региона за шофиране се трансформира: кормилото се отдръпва и педалите потъват, тъй че се основава чувство за открит шир.



" Shy Tech ": новаторската технология е интегрирана невидимо и все пак е постоянно разполагаем

Като изключим кормилото и екраните в региона за шофиране, в BMW Vision iNEXT не могат да бъдат видени други екрани и уреди за ръководство. За да се резервира уютния темперамент на задната част, технологията е интегрирана невидимо и се поява едвам при потребност. Така в бъдеще другите функционалности могат да бъдат ръководени посредством повърхностите от дърво и текстил. Личният и образован помощник трансформира BMW Vision iNEXT в интегрирана съставка от цифровия свят на лидера и свързва автомобила изцяло с гамата на BMW Connected, Smart Devices и Smart Homes. По този метод посредством гласова команда да вземем за пример лидерът може да пазари или за затвори прозорците на дома си от автомобила.

BMW Intelligent Personal Assistant научава процедурите и навиците и в бъдеще ще може да ги слага в съответния подтекст. Той подкрепя лидера, научава неговите желания и знае желаните настройки като да вземем за пример затоплянето на седалките или постоянно посещаваните навигационни цели. Той непрекъснато се модернизира механически и в бъдеще ще може да научава от ден на ден и повече желания и нормални настройки. Чрез актуализация, която се прави over-the-air посредством Remote Software Upgrade, се прибавят от ден на ден нови функционалности и благоприятни условия.

ChargeForward: интелигентно зареждане, подкрепяне на прехода към нова сила, намаление на разноските

Със серийната си технология за съгласуваност на BMW ConnectedDrive и BMW Connected App електрическите и Plug-in хибридните модели на BMW, MINI и BMW i разполагат с идеалните предпоставки за цифрови услуги, които интелигентно да ръководят зареждането на високоволтовите им батерии. BMW Digital Charging Service предлага на клиентите опция да зареждат автомобила си в изключително преференциални интервали въз основата на самостоятелна цена за електрическа енергия и плануваните часове за тръгване.

BMW i ChargeForward прави още една стъпка напред. В вероятност високоволтовите батерии на електрифицираните коли на BMW и MINI ще могат освен да съхраняват оптимално доста сила от възобновими източници, само че при дефицит на сила да я подават назад в мрежата. С тази си функционалност като буферни батерии за „ зелена “ електрическа енергия тези коли освен подкрепят енергийния преход, само че и се трансформират в част от една умна мрежа, като имат и значителен принос в нейното стабилизиране.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР