„БМВ”-то, в което загина 22-годишно момиче Елена между селата Дружинци

...
„БМВ”-то, в което загина 22-годишно момиче Елена между селата Дружинци
Коментари Харесай

Експертизата: „БМВ”-то, убило хубавата Елена, летяло в насрещното със 114 км в час!

„ БМВ”-то, в което почина 22-годишно момиче Елена сред селата Дружинци и Чакаларово, е летяло със 114 километра в час в насрещното. Това открили експертизите след зверската злополука, стана ясно в хода на правосъдното произвеждане против водача на лекия автомобил, написа 24rodopi.com.
Припомняме, че нещастието се разигра на 23 февруари т.г. При тежък случай на място почина 22-годишната Елена Ч. Зад кормилото на немското возило бил 24-годишният й другар А.П. Шофьорът подхванал изпреварване на лек автомобил „ Фолксваген ". Навлизайки в насрещното обаче, против него се появило друго транспортно средство. Вместо да понижи и се прибере в лентата си, лидерът траял маневрата, а при опита си да се върне в своето платно, автомобилът поднесъл, блъснал се в склон и колата се обърнала по таван, стана ясно от експертизите на движимостите лица в хода на правосъдното произвеждане. При удара пътничката изхвърчала от автомобила и починала на място. От прокуратурата показаха, че лидерът бил наказван неколкократно по административен ред за осъществени нарушавания по Закона за придвижване по пътищата.
Двамата влюбени живеели дружно на фамилни начала и правели проекти за общо бъдеще. Само след дни трябвало да заминат на гурбет в Англия.
Месеци след нещастието на пътя, А. П. получи условна присъда от година и четири месеца „ отнемане от свобода” с 4-годишен изпитателен период.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР