БЛУМИНГТЪН, Индиана – Нови съдебни документи разкриха подробности за докладваното

...
БЛУМИНГТЪН, Индиана – Нови съдебни документи разкриха подробности за докладваното
Коментари Харесай

„Всичко просто се замъгли“: Мъж от Блумингтън твърди, че е убил приятелка, за да се защити от „тазер“, казва полицията

БЛУМИНГТЪН, Индиана – Нови правосъдни документи разкриха детайлности за докладваното ликвидиране на жена от Блумингтън в нейния дом.

В документите се показва, че са били извикани в дома на E. State Road 45 в окръг Монро към 1:30 сутринта на 4 ноември за съмнително лице. Съсед се беше обадил, с цел да рапортува за мъж, който крещи извън.

ПРЕДИШНО: Мъж от Блумингтън беше задържан за ликвидиране, откакто жена беше открита простреляна в главата

Когато служителите на реда дойдоха, откриха 34-годишния Брайс Майкъл Лейтън извън с окървавени ръце и облекла. Съобщава се, че Лейтън е крещял нещо за своето „ бебе “.

Служителите на сцената са видели и 48-годишната Тара Лангли да лежи на пода на гаража. Тя беше оповестена за мъртва при идването.

Полицията сподели, че към главата на Лангли е имало доста кръв и на земята е лежала черна пушка в жанр AR-15.

Тогава Лейтън е бил отведен за разпит. По време на това служителите на реда споделиха, че той е „ нервен и сложен за схващане “.

Когато го попитаха какво се е случило, Лейтън сподели, че „ има ретроспекции “ и стартира да ридае и да споделя: „ Бебето ми, о, Боже. “ < /p>

Лейтън споделил на полицията, че се е опитвал да напусне дома, тъй като Лангли се е напила и е декларирала, че става злобна, когато е била в нетрезво положение. Той добави, че той и Лангли са се срещали през последните седем години.

Според евентуалната причина Лейтън също сподели, че дамата е била по-агресивна, когато е пиела алкохол през последните няколко месеца. Лейтън сподели, че се опитвал да опакова нещата си, с цел да може да си тръгне „ и тя се нахвърли върху мен “. не спря.

В правосъдните документи се споделя, че откакто Лангли е присъединил електрошоковия револвер, когато е навирен за първи път, Лейтън е споделил: „ Всичко просто се е замъглило. “

Лейтън призна, че револверът е бил в ръцете му по време на тази свада.

След това полицията води обвинения в болничното заведение и му връчи заповед за обиск в дома на мястото на престъплението.

Разследващите откриха капки кръв, водещи през гараж, размазани петна по рамката на вратата, пушката в жанр AR15 на пода и голямо количество петна от кръв от пода до тавана.

СЛЕДВА: Жена, наказана за доставка на револвер, употребен при тройно ликвидиране < /p>

Те споделиха, че покрай тялото на жертвата е имало една стреляна пушка и потвърдиха, че покрай нея е лежал електрошоков револвер. Аутопсията на Лангли беше планувана за 6 ноември.

Разследващите споделиха, че вътрешността на къщата е в „ общо хаос “ със счупени мебели, уреди и стъкла на всички места.

Лейтън беше упрекнат в ликвидиране.

Първоначалното чуване беше планувано за 7 ноември в 13:00 ч.

За последните вести, прогнозата за времето, спорта и поточно видео, отидете на WTTV CBS4Indy.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР