Блудницата Калина си спретнала минибардак в изоставена къща, намираща се

...
Блудницата Калина си спретнала минибардак в изоставена къща, намираща се
Коментари Харесай

Изповедта на една клошарка, захванала се с най-древната професия разтърси всички

Блудницата Калина си спретнала минибардак в изоставена къща, намираща се в центъра на София. Споделя, че първия път правила обич с мъж против елементарен сандвич.

В „ офиса “ й непрекъснато влизат и излизат мъже, фенове на нискотарифната платена обич. Възрастта й мъчно би могла да бъде избрана, тъй като въпреки и млада, усмивката й е прекомерно оредяла. Самата тя се майтапи със себе си, че зъбите й са като перфоратор, само че с езика е като същинско кадифе.

Отначало и през разум не й минавало да се захваща с тази антична специалност. Имала мъж, който се грижил за нея и дете, което след раздялата им останало при него. Напуснала го, тъй като редовно ставала жертва на побоища и тормоз в дома си. Известно време живяла при другари, само че никой не се наемал да се грижи за нея за по-дълго време. 

Така стигнала до улицата и заживяла бездомнически живот. Останала доста сюрпризирана, когато открила, че измежду клошарите имало и кавалери. 
Помислила си, че може да стартира да практикува най-древния поминък, откакто нищо не може да я изненада – била привикнала и на апетит, а и постоянно я пребивали у дома…

През първата нощ преспала в кашон, който изровила от резервоар. Втората нощ направила опит да дремне на скамейка, само че духал мощен вятър и още веднъж опряла до кашона. Твърди, че нощите в София не са страшни и има часове, в които и куче не минава, камо ли човек.
В себе си имала само нож, който откраднала от другарка – с него хем се отбранявала, хем можела да си изреже „ хубавата “ част от храната из боклукчийските кофи.

Категорична е, че неприятна храна няма, а има единствено незадоволително гладни и прекомерно капризни хора. И скитническият живот обаче й омръзнал и се събрала с други бродяги, с цел да оцелее по-лесно. Някой почерпил единия от мъжете в групата сандвич, а той й го дал. Тъй като не разполагала с безусловно нищо, решила да му се отплати с тяло. Не желала обаче другите да знаят, с цел да не стартират да си желаят. 

Отвела го в изоставената къща и го създали небрежно от боязън някой да не ги изгони. 
Любовният сърбеж обаче непрестанно изкушавал младата жена, а и мераклии за любовта й не липсвали. Всеки плащал с каквото разполага – 5-10 лева, двулитрова бутилка бира, пакет вафли, цигари, локум, преоценена баница и какво ли още не.

След известно време даже оформила нещо като спалня с чаршафи от боклука. В един миг заживяла в изоставената къща, само че с цел да не я виждат близките, през деня обикаляла из града, а нощем се прибирала с мераклиите, които търпеливо изчаквали реда си. Нещата потръгнали повече от безпрепятствено. След време правилен клиент даже й подарил телефон, а Калинка едвам не полудяла от наслада. Не след дълго обаче различен неин клиент я набил, взел й телефона и избягал. 

След няколко дни обаче се върнал още веднъж при нея, като че ли нищо не е било. Тогава Калинка за пръв път употребила ножа – съдрала му бузата и той избягал като посърнал. От боязън да не я издаде на полицията или пък да се върне с приятели да я пребие, още веднъж се върнала в подлеза.
 
С времето станала безскрупулна и безсрамна. Самата тя споделя, че няма по какъв начин да те е позор, когато си гладен до пристъп и главата ти се върти от напрежение кой какъв номер ще ти извърти. 
Не поддържа връзка с някогашния си мъж, а детето й се срами от нея и не желае да я вижда. 
Става дама на всеки, който си заплати, без значение по какъв начин – може да я заведе и на баня, защото рядко й се случва да употребява топла вода и шампоан.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР