Блокчейнът на Coinbase от втори слой - Base, който има

...
Блокчейнът на Coinbase от втори слой - Base, който има
Коментари Харесай

Блокчейнът на Coinbase не може да смогне с трафика

Блокчейнът на Coinbase от втори пласт - Base, който има за цел да улесни рентабилните транзакции в мрежата на Етериум, сега се бори с внезапно повишение на интензивността в мрежата.

Този растеж в търсенето докара до увеличение на трафика и ескалиране на таксите за транзакции, което докара до разстройства за някои консуматори.

В публично изказване , оповестено на страницата за положението на Coinbase, се разкрива, че главната мрежа (Base Mainnet) изпитва висок размер на трафика, заради което някои транзакции засядат заради незадоволително избрани такси. Освен това беше очебийно, че избрани портфейли, в това число Coinbase Wallet, не поддържат анулация на транзакции.

Понастоящем Base държи позицията на третата по величина мрежа от втори пласт на Етериум по сбор депозити, осигурявайки над $700 милиона обща заключена стойност съгласно данни на DefiLlama. Този скок в интензивността съответствува с необятния интерес към “меме монетите ” – цифрови токени, които бързо набраха известност поради своята онлайн прелест и капацитет за бързо повишаване.

Данните от Nansen разкриват удивително нарастване на броя на транзакциите, който се повишава от под 200,000 дневни транзакции в края на февруари до над 600,000 в последния понеделник.

Coinbase даде насоки за потребителите с висящи транзакции заради ниски такси, като им предложи да ги анулират и да ги подадат още веднъж с по-висока планирана такса за газ, с цел да ускорят обработката.

За тези, които не могат да анулират чакащите транзакции, компанията увери, че те в последна сметка ще бъдат обработени, откакто трафикът в мрежата намалее. Coinbase акцентира също така, че средствата на потребителите на фона на продължаващите провокации, са в сигурни ръце.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР