Блокада на републиканския път Нови хан-София. Протестиращите искат сами да

...
Блокада на републиканския път Нови хан-София. Протестиращите искат сами да
Коментари Харесай

Протестиращи блокираха пътя Нови хан-София, искат сами да го ремонтират

Блокада на републиканския път Нови хан-София. Протестиращите желаят сами да ремонтират сектора с пари, събрани от дарения. Хората настояват, че всеки ден трошат колите си в големите дупки на път за София и назад.

„ Наистина звучи неуместно. Не за първи път ние си събираме пари, с цел да си асфалтираме сами пътя, защото от АПИ и Областно пътно ръководство споделят, че в този момент нямат средства. Ежедневно тук се натъкваме на произшествия, стават ПТП-а, няма маркировка, няма канавки. Така, че взимаме нещата в свои ръце и си решаваме проблемите”, разяснява кметът на Нови хан Александър Стоичков по Нова ТВ.

Кметът на Елин Пелин също попада в рискова обстановка. Той обаче се разминава единствено със вреди по автомобила си. Оказва се обаче, че правата е към София и би трябвало да се чака техен патрул. След над час очакване на „ Магистрална полиция” кметът се отхвърля.

Стоичков се закани, че идната стъпка, която протестиращите ще подхващат, в случай че не им бъде обърнато внимание, е да блокират Автомагистрала " Тракия ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР