Близо килограм марихуана откриха и иззеха служители на отдел "Криминална

...
Близо килограм марихуана откриха и иззеха служители на отдел "Криминална
Коментари Харесай

Закопчаха дилър и клиентите му в Пловдив

Близо кг марихуана откриха и иззеха чиновници на отдел "Криминална полиция " при интервенция против наркоразпространето. Това оповестиха от ОДМВР-Пловдив.

Около 19 часа на 25 юли, директно след осъществена договорка с наркотични субстанции, на пътя “Пазарджик- Пловдив “ е спрян за инспекция лек автомобил „ Ауди А 5 “ и са арестувани пътуващите в него-водач и пасажер.

Спипаха дилър в Пловдив с десетки торбички бонзай

Двамата мъже на възраст 29 и 34 години били от гр. Пловдив. Установено е, че лицата закупили дрога от 41-годишен мъж от село Ощава, община Кресна, който пристигнал до Пловдив, с цел да им я съобщи. В хода на взаимна работа на територията на Велинград е арестуван и продавачът.

При претършуване в лек автомобил „ Лексус “, ръководен от наркопласьора, също е открита дрога.

При осъществените неотложни процесуално- следствени дейности по реда на Наказателно-процесуален кодекс е открита и конфискувана марихуана с общо тегло 905,94 гр, две електронни везни със следи от високорисковото вещество по повърхностите им, както и мобилни телефони.



Започнатото досъдебно произвеждане се води под наблюдаване на Окръжна прокуратура, а трите лица са арестувани в началото за период до 24 часа по ЗМВР, а в следствие са с мярка до 72 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР