Близо 8000 души станаха част от двата поредни концерта на

...
Близо 8000 души станаха част от двата поредни концерта на
Коментари Харесай

Любо Киров, два концерта, музика на световно ниво и близо 8000 души на крака в зала 1 на НДК

Близо 8000 души станаха част от двата следващи концерта на Любо Киров в НДК на 4 и 5 ноември. Публиката в препълнената два пъти зала 1 претърпя на крайници музикалното шоу на международно равнище, което основава един от най-големите български реализатори и което оставя следи.

„ Ако някой ми беше споделил преди време, че ще създадем два следващи концерта в зала 1 на НДК, надали щях да му допускам. Но това се случи и се случи значимо, без да вършим никакви взаимни отстъпки, задавайки темпото и чупейки всевъзможни граници. Благодаря на публиката и на всички, които са с мен “, показа Любо Киров след концертите.

С Голямата тайфа на сцената той извърши „ Целуни ме “, „ Усеща се мощ “, „ Говоря ти съществено “, които са част от последния му албум, както и обичаните на публиката „ Летим “, „ Ако в миналото “, „ Заедно “, „ Знам “ и други Специални негови посетители бяха Станислав Сланев-Стенли („ Където няма време “), Михаела Маринова („ Мога “) и Поли Генова („ Тръгни в точния момент “).

Изключително вълнуващо беше присъединяване на световноизвестната цигуларка Дорина Марков, която излезе за първи път от 20 години насам на българска сцена, с цел да извърши с Любо Киров песента „ Всички пътища водят към теб “.

Билетите за двата концерта в зала 1 на НДК - част от турнето „ Целуни ме “, бяха разпродадени месец по-рано. През лятото пък местата за датите във Варна, Бургас и Пловдив също бяха изчерпани авансово. Така концертите на Любо Киров влязоха в Топ 3 на най-посещаваните събития на български актьори в класацията на една от известните платформи за продажба на билети Eventim.

Лятното турне и концертите в зала 1 на НДК на Любо Киров са естествено продължение на грандиозното музикално шоу, което изпълнителят изнесе предходната година в зала „ Арена Армеец “.

През 2022 година той направи и първия си огромен концерт на сцената на именитата английска зала Troxy в Лондон в наличието на над 2000 души. Малко преди концертите си в НДК пък Любо Киров издаде биографичната си книга „ Всичко е имало смисъл “, с която означи и 50-тия си рожден ден. В момента е наставник втори следващ сезон в един от най-гледаните телевизионни формати „ Гласът на България “ по bTV.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР