Близо 7000 места в столичната зала Арена Армеец вече са

...
Близо 7000 места в столичната зала Арена Армеец вече са
Коментари Харесай

Дейвид Гарет пълни най-голямата българска зала за грандиозно кросоувър шоу


Близо 7000 места в столичната зала „ Арена Армеец ” към този момент са запълнени за идното на 6 юни грандиозно кросоувър шоу на международната звезда Дейвид Гарет.

Това ще бъде първо посещение на магнетичния цигулков виртуоз в България, откакто стана ясно, че плануваният за по-рано тази година типичен концерт няма по какъв начин да се състои.

Интересът към събитието на 6 юни е голям и билети не престават да се продават с цялостна мощ, откакто почитателите на актуалния Паганини се оказаха хиляди и са повече от нетърпеливи да видят своя кумир за първи път. „ За момента няма никакви индикации за смяна в графика на Гарет за месец юни. Работим с мениджмънта му по проект, следва Дейвид да даде няколко извънредни изявленията за български медии, а при започване на юни го чакаме даже ден преди концерта, с цел да се срещне с почитатели и да прегледа София “, споделиха уредниците от Продуцентска компания АРТ БГ.

На 6 юни в „ Арена Армеец ” Дейвид Гарет ще ни направи една вдъхновяваща разходка през най-големите си хитови композиции, сред които и истински цигулкови акомодации на безконечни рок и поп класики, дружно с 6-членния си бенд, на фона на спиращи дъха аудио-визуални резултати.

Датата в София е част от международното кросоувър турне на Дейвид Гарет Explosive Live, събиращо в един огромен, величествен театър трансформиралите се в тотални музикални явления албуми Explosive и Rock Revolution.

„ EXPLOSIVE – LIVE ” е музикално събитие, в което Дейвид Гарет свири на електрическа цигулка, и сътворява онлайн един свръхестествен микс от тежки и интензивни рок мелодии и превъзходни балади, примесени с първокласна класическа музика.

Билети за първия концерт у нас на Дейвид Гарет могат да се закупят онлайн на Eventim.bg и на касите от мрежата на Eventim в цялата страна. Цените са сред 65 лева и 185 лева /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР