Близо 650 сигнала са получени в рамките на 4 часа

...
Близо 650 сигнала са получени в рамките на 4 часа
Коментари Харесай

Пловдив след пороя: Получени са 650 сигнала за наводнения и бедстващи хора

Близо 650 сигнала са получени в границите на 4 часа в Районната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " след вчерашния пороен дъжд в Пловдив. В града заседава Кризисен щаб.


Постъпили са сигнали за наводнени къщи, изби на жилищни и публични здания, лечебни заведения, закъсали коли, блокирани заболели и трудноподвижни хора, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

С приоритет са се обслужвали сигналите получени от лечебни заведения и бедстващи хора.

Наводнени са лечебните заведения „ Медлайн ", „ Паркхоспитал ", „ Физиомед ", ВМИ „ Свети Георги ".

Оказана е помощ и са евакуирани бедстващи 120 деца от дом на културата „ Борис Христов ". 30 индивида, измежду тях дребни деца и 4 бременни дами и са изведени от бедстващи коли.

Отводнена е постройката на регионалната администрация в града.

В същия миг пожар избухна в склад с полиетиленови боклуци, който бързо е бил локализиран. Над 20 екипа са работили цяла нощ за справяне с следствията от поройния дъжд.

 Основни булеварди в Пловдив са наводнени от поройните дъждове Основни булеварди в Пловдив са наводнени от поройните дъждове
Пороен дъжд наводни Пловдив. Големите булеварди и подлези са под вода. В момента придвижването на доста места в града е прекратено.Вижте повече в директен...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР