Близо 60 000 фенове на Щутгарт избухнаха в бурни аплодисменти

...
Близо 60 000 фенове на Щутгарт избухнаха в бурни аплодисменти
Коментари Харесай

Балъков, Елбер и Йоги Льов взривиха близо 60 000 в Щутгарт

Близо 60 000 почитатели на Щутгарт избухнаха в бурни овации и викания в чест на Красимир Балъков, Джоване Елбер, Йоахим Льов и останалите от огромния тим на Щутгарт от втората половина на 90-те години на ХХ век. Немалка част от отбора се събра през вчерашния ден, с цел да означи 20-ата годишнина от спечелването на Купата на Германия през 1997 година.

Играчите още веднъж позираха с трофея, който преди две десетилетия завоюваха след триумф с 2:0 над Енерги (Котбус) след голове на Елбер. След това присъстващите излязоха на терена на „ Мерцедес Бенц Арена “ и получиха аплодисментите на 58 872 фенове по трибуните преди мача с Фрайбург от 10 кръг на Бундеслигата, който „ швабите “ завоюваха с 3:0.

Сред присъстващите от именития отбор бяха Красимир Балъков, Джоване Елбер, тогавашният треньор Йоахим Льов (сега отпред на националния тим на Германия), Томас Шнайдер (в момента помощник на Льов в „ маншафта “), някогашният капитан на Щутгарт Франк Верлаат, Томас Бертолд (световен първенец с Германия от 1990 година), вратарят Франц Волфарт, Кристиан Листеш и други. От магическия триъгълник Балъков-Елбер-Бобич липсваше единствено Фреди Бобич.













 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР