Близо 530 000 българи са на път за почивните дни

...
Близо 530 000 българи са на път за почивните дни
Коментари Харесай

Спокоен беше трафикът на автомобили в днешния ден

Близо 530 000 българи са на път за почивните дни към Нова година. След първичното натоварване, придвижването в страната към този момент се възстановява. Засилено полицейско наличие по основните пътни артерии.


През днешния ден трафикът по Автомагистрала " Струма " в посока Гърция беше спокоен. Нямаше и доста преминаващи през граничен пункт " Кулата ". Гишетата на вход и излаз работиха при естествен график. Преминаването на коли ставаше за минути. Обстойни инспекции се правиха единствено на коли с регистрации отвън Европейския съюз.
Иван: Очаквах да е нещо по-различно, само че нямаше, умерено беше.
Альоша: Няма трафик, пътят е доста чист, няма придвижване, което да затруднява.
Потокът от коли към южната ни съседка бе най-вече от коли с гръцка регистрация. Голяма част от тях са туристи, прекарали няколко дни в зимния ски център Банско. Без закъснение се осъществяваше прекосяването и на другия граничен пункт за Гърция-Илинден-Ексохи.

В ранния следобяд интензивно беше придвижването към курорта Банско, само че съществени колони от коли не се образуваха. Патрулиращи екипи следяха за спазването на разпоредбите за придвижване по пътищата. Основни инспекции се правиха за превишена скорост и съществуване на алкохол и дрога при водачите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР