Близо 290 000 лева са набрани до момента от двата

...
Близо 290 000 лева са набрани до момента от двата
Коментари Харесай

Близо 290 000 лв. набрани през DMS за пострадалите от наводненията в Карловско

Близо 290 000 лв. са набрани досега от двата DMS номера в помощ на потърпевшите от наводненията в Карловско. По акцията DMS KARLOVO са постъпили към 250 000 лева, а по акцията DMS POMAGAME - близо 40 000 лева

Даренията от акцията на общината DMS KARLOVO ще се употребяват за възобновяване на обществената инфраструктура, публичните пространства и в помощ на хората. Кампанията на доброволческите организации DMS POMAGAME е ориентирана към закупуване на битови електроуреди, мебели, образователни принадлежности за учениците.

Много средства и предметни дарения са постъпили и на място в потърпевшите села, а стотици хиляди хора са се отзовали в помощ на потърпевшите, обявиха в " Денят стартира " Теодора Бакърджиева от Български дарителски конгрес и Елица Баракова от фондация ВCause.

" В последна сметка в този момент, пред руините и нещастието на хората, се хванахме на работа. Не мисля, че има разделяне - в противен случай, рецесията още веднъж сплотява хората. Дори някои да не са съгласни, че е най-справедливият метод още веднъж донорите и доброволците да платят цената и да изнесат обстановката, дейните хора желаят да вземат участие. И доброволчеството, и дарителството от дълго време в България са модерният метод да участваш, с изключение на изборите и митингите. ", сподели Елица Баракова.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР