Близо 2000 различни по вид текстилни изделия и над 100

...
Близо 2000 различни по вид текстилни изделия и над 100
Коментари Харесай

Контрабандни дрехи и парфюми задържаха на „Дунав мост 1“

Близо 2000 разнообразни по тип текстилни произведения и над 100 парфюма, носещи логото на известни търговски марки, задържаха инспектори от Митница Русе при инспекция на украински микробус, оповестиха от Агенция „Митници“.

На 27.10.2017г. сутринта микробусът с украински регистрационен номер, пътуващ от Турция за Украйна, се явил на трасе излаз на ГКПП-Дунав мост 1.

 1509442988 По метода „ разбор на риска“ транспортното средство и багажът на пасажерите са селектирани за щателна митническа инспекция. В хода на инспекцията в товарния отсек под третия ред седалки и в естествени кухини на тавана на микробуса са открити текстилни произведения и парфюми.

Сред извадените от укритията текстилни произведения са стотици дънкови панталони от марките Zeo Basic, Ricoss и Red Man. Освен това контрабандните пакети съдържат дамски поли, рокли и пуловери.

Намерените парфюми носят лого на марките „ Therre D’Hermes“, „ Dolce & Gabbana“, „ Gucci“, „ Chanel №5″, „ Giorgiio Armani“ и други Открити са и фактури, че стоката е закупена от Турция и импортирана контрабандно на територията на страната. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на Митница Русе. Двамата водачи са арестувани с прокурорска мярка за 72 часа. Работата по случая продължава.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР