Близо 150 сигнала са подадени безплатния Горещ телефон на Община

...
Близо 150 сигнала са подадени безплатния Горещ телефон на Община
Коментари Харесай

150 сигнала на Горещия телефон в Стара Загора

Близо 150 сигнала са подадени безплатния Горещ телефон на Община Стара Загора - 0800 157 37, за интервала от 15 до 18 октомври. Над 40 са сигналите за погрешно паркиране на моторни транспортни средства.
Постъпило е недоволство, че водач на рейс по линия № 2 не стопира на няколко автобусни спирки, за което е глобен според Вътрешния устав на “Тролейбусни и автобусни превози” ЕООД. Има сигнали за замърсяване на междублокови пространства, за чупене на пейки в детска площадка, редовно хранене на бездомни животни и за безпризорни кучета. Информацията за четириногите е ориентирана към Общинския подслон за безстопанствени животни . При сигнал за мощен лай на домашно куче са формирани два акта за определяне на административно нарушаване на притежателя на животното – за нарушение на спокойствието на съседите и за липса на Административен паспорт. След позвънявания на Горещия телефон е отремонтирано улично осветяване, обезопасени са шахти, измит е сектор от канала.
Община Стара Загора е отреагирала на сигналите, за които има пълномощия, а останалите са ориентирани към способените органи. На жителите е върната противоположна информация.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР