Близо 100 фирми се представят на изложението Храни и напитки

...
Близо 100 фирми се представят на изложението Храни и напитки
Коментари Харесай

Близо 100 фирми се представят на изложението за храни и напитки в туризма във Варна

Близо 100 компании се показват на ревюто " Храни и питиета в туризма и ХОСТ промишленост ", което се организира в комплекс " Златни пясъци " край Варна.

Тодор Сотиров, шеф на фирмата-организатор на събитието " Пачуърк Агенция за връзки ", посочи, че бизнес-срещата се организира при започване на дейния летен сезон и събира на едно място производители, търговци и представители на хотелиерския и ресторантьорския отрасъл.

" След Варна ревю ще се организира и в " Слънчев бряг " на 11 май. Гостите на форума могат да видят целия набор на хранително-вкусовата промишленост - от най-големите международни марки до характерни районни производства и биохрани ", изясни Сотиров.

" Освен това са показани и разнообразни компании, свързани със съпътстващите услуги в сферата на туризма. Проучванията и анализите демонстрират, че може да се демонстрира умерена доза оптимизъм, че идният сезон ще бъде добър и ще има летовници ", добави Сотиров.

По думите му има и крайни песимисти, само че техните упования за неуспех надали ще се осъществят. Сотиров добави още, че въпреки да има опасения, че съветски туристи през това лято у нас няма да има, жители от Федерацията идват всекидневно.

На ревюто в " Златни пясъци " паралелно с обичайните компании за месни произведения, се показа и българска компания, чиито артикули са предопределени за веганите и хората, които желаят да водят здравословен метод на живот.

По думите на Петра Димитрова, представител на " Плант байт " (Plant bite), всички храни съдържат високо количество протеини, съизмеримо с това в месото, което ги прави привлекателни и за феновете на животинските артикули.

" Хотелиерите и ресторантьорите не трябва да не помнят, че пандемията не е изчезнала и е добре да вземат ограничения, с цел да не стига до поява на огнища " , сподели Димитринка Линкова, представител на единствената лаборатория за проучвания за ковид, участваща в ревюто.

Тя посочи, че компанията прави всевъзможен вид проби против вируса, като гостите могат да бъдат обслужвани на място в хотела. Миналата година хотелиерите бяха много обезпокоени, добави Линкова и изрази вяра, че през сегашния сезон насъбраният опит ще докара до по-добра организация.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР