Близо 1 милион цесекари в страната може да си отдъхнат.

...
Близо 1 милион цесекари в страната може да си отдъхнат.
Коментари Харесай

Червена България ликува! Голямата новина за ЦСКА е факт

Близо 1 милион цесекари в страната може да си отдъхнат.
Разрешението за реконструкцията на стадион „ Българска войска “ влезе в действие през вчерашния ден, откакто изтече откритият от закона 14-дневен период от приемането му. ЦСКА ще разгласи идващите стъпки по реализирането на фантазията на алена България в понеделник, предава Тема Спорт.
„ След всяко „ не “ упоритостта ни растеше, след всяко „ да “ вярата преливаше. Знаехме, че рано или късно ще сбъднем и тази своя най-голяма цел. Ето, че този миг настъпи. Получихме по този начин заветния документ. Получихме опцията да построим сами новия ни съвременен стадион “, оповестиха от ЦСКА на 5 октомври.
Преди няколко дни пък стана ясно, че в ДНСК е постъпила следващата целенасочена тъжба против плана на клуба. „ Нямаме терзание, че сигнали като този ще бъдат отхвърлени и няма да бъде основан казус с анулация на към този момент издадено и подписано от основния проектант на столицата позволение за реорганизация “, реагираха от „ Армията “ на 17 октомври.
И няколко дни по-късно позицията им беше доказана, откакто 14-дневният период за влизане на решението в действие изтече и то не беше анулирано. Плановете на ЦСКА са реконструкцията на „ Армията “ да стартира при започване на декември. Тя ще отнеме към две години.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР