БлизнациНай-големите манипулатори сред всички зодии са Близнаците. Напълно способни са

...
БлизнациНай-големите манипулатори сред всички зодии са Близнаците. Напълно способни са
Коментари Харесай

Най-големите лъжци на зодиака

Близнаци

Най-големите манипулатори измежду всички зодии са Близнаците. Напълно способни са да лъжат другари, сътрудници, родственици и даже тях самите. Причината най-често се крие в това, че са двулични. За тях е нещо обикновено да стоят пред хората с двете си лица по едно и също време - това, което всички харесват, само че и същинското им лице, само че по този начин постоянно се бъркат сред истината и лъжата.

Везни

Тъй като те постоянно се стараят да угодят на всички и се пробват да станат незаместим другар, те нахално ще се излъжат, в случай че знаят, че това е методът да управляват обстановката. Просто те споделят това, което желаете да чуете.

Риби

Те лъжат самоуверено и безпроблемно, единствено с цел да запазят възприятията на другите, като съгласно тях, това е най-правилното решение в обстановка, в която истината може да нарани възприятията на някого. Благородната им неистина обаче е съмнителна, тъй като в един миг хората в близост стартират да схващат, че рибите постоянно са комплициран и им е мъчно да разграничат истината от лъжата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР