Близначките Дина и Арина Аверини са едни от любимите гимнастички

...
Близначките Дина и Арина Аверини са едни от любимите гимнастички
Коментари Харесай

Какво коства да бъдеш на върха? Тайните на Дина и Арина Аверини

Близначките Дина и Арина Аверини са едни от обичаните гимнастички в целия свят – безспорни титуляри в съветския народен тим, международни и европейски шампионки, съчетаващи в себе си качества като непримиримост, сила, корав темперамент и предпочитание за победа. Повече за " тайните " на триумфа на Аверини, написа съветското издание " SportChic ".
 Ограбиха ли Катрин Тасева съдиите в Пезаро? (видео)
Трудно ли е да се състезаваш със сестра си?

Дина: Ние не се състезаваме, в противен случай, мотивираме се една на друга и това ни оказва помощ да продължим напред. Винаги усещам Арина покрай мен. Имаме си и предписание: Никога не следим играта на останалите.

Арина: Преди всичко се състезавам със себе си. Между нас двете няма съревнование. Нещо повече аз съм щастлива за Дина повече, в сравнение с за себе си. При нея е по същия метод. По време на последното съревнование – Европейските игри в Минск, ние непрестанно поддържахме връзка и комуникирахме съвсем всяка секунда. Като цяло за нас е значимо да победи Русия и да се чува името Аверина. Не е значимо коя от нас ще бъде първа – постоянно е тази, която е работила по-добре.

Кои са вашите мощни страни?

Арина: Имаме огромно предпочитание за прогрес и за по-сложни и забавни съчетания. Упоритостта и дисциплината, на които ни учи спортът, ни оказват помощ доста в живота.

Дина: Най-силно рефлектира любовта, поддръжката, която получаваме от треньора си, от околните ни и от почитателите, както и убеждението, че всичко ще бъде наред. Аз и сестра ми сме разнообразни. Аз съм по-твърдата, до момента в който тя е по-ранима. Ние сме изцяло противоположни, само че постоянно се пазиме, насърчаваме или успокояваме – зависи от обстановката.
Вижте тази обява в Instagram.
Чемпионат России 2019 года - завершен???????????? ОГРОМНОЕ СПАСИБО ВСЕМ зрителям, которые присутствовали в зале и поддерживали нас, всем болельщикам, которые не смогли находиться в зале, само че были по ту сторону экрана, всем тем, кто с нами уже на протяжении стольких лет вместе????????Это наша общая с вами победа ❤ Спасибо большое Ирине Александровне за внимание, поддержку и возможность выступать в этом прекрасном новом зале, нашему любимому тренеру Вере Николаевне, нашему любимому постановщику Ирине Борисовне, нашему волшебному доктору Владимиру Алексеевичу, Веронике Борисовне, судьям и всей нашей большой гимнастической команде ✊????????????✊???????????? #дальшебольше

Публикация, споделена от Arina and Dina Averins️️️️️ (@arishadina1998) на

Как се настройвате по време на съревнование?

Дина: След всяко комбиниране или съревнование, на което сме победили, забравяме за триумфите и започваме отначало, сякаш ни е за пръв път. Така всякога се стараем да покажем всичко, което можем.

Арина: Винаги се опитваме да покажем максимума. В идеалния случай би трябвало да се наслаждаваш на осъществяването си.

Кой ви гримира?

Арина: Ние постоянно сами вършим грима си. Използваме по ярки сенки и червила, които да бъдат устойчиви, с цел да не се тормозим, че ще се размажем в най-неподходящия миг. В всекидневието се гримираме рядко, множеството пъти даже през уикенда не използваме грим. Ако имаме значима среща, то тогава слагаме лек грим.

С какво се храните по време на спортния ден?

Дина: Зависи в коя страна сме. Всъщност ние не се ограничаваме изключително доста в храненето – разрешаваме си сирене или наденица. Като цяло не сме на диета. По време на съревнование постоянно сме доста нервни и отслабваме, а след това хапваме каквото желаяме. Най-често на надпревари закусваме и по-късно вечеряме, тъй като нямаме време за хранене денем.

Вашите идоли са други съветски шампионки като Алина Кабаева, Евгения Канаева, Маргарита Мамун. Има ли някого, на който се възхищавате, от различен спорт?

Дина: Да, несъмнено, да вземем за пример във фигурното пързаляне доста ни харесва Алина Загитова.

Арина: Ние поддържаме връзка с Алина, от време на време се виждаме, с цел да разберем по какъв начин вървят нещата. Знаем от първо лице какъв брой доста влага във всяка от стратегиите си и постоянно се радваме за нея. Тя е положително момиче.

Обичате ли да се контите?

Арина: Рядко посещаваме празненства. Имаме по две тренировки дневно и вечер би трябвало да си починем. Но в случай че отидем на публично събитие, тогава се съобразяваме с облеклото и постоянно слагаме токчета, тъй като е доста женствено.

Дина: Чувствам се удобно във вечерен тоалет и на високи обувки, макар, че този облик не ми е доста прочут.
Вижте тази обява в Instagram.
For magazine «Grazia» Photo @andreyyaroshevich style @vikazarian make up @amerkusheva producer @uliana_kalsina

Публикация, споделена от Arina and Dina Averins️️️️️ (@arishadina1998) на

Излизате ли по срещи?

Арина: Не, просто нямаме задоволително време за нищо друго с изключение на за тренировки и надпревари. Ние даже имаме един профил в Инстаграм, а когато някой желае да се запознае с нас, отхвърляме. Наистина нямаме време.

Дина: И когато ни питат: “Как живеете по този начин? ”, споделяме, че това е нашият умишлен избор, имаме свои лични цели.

Къде бихте желали да отидете?

Дина: Благодарение на спорта, ние постоянно пътуваме до разнообразни страни и към този момент сме посетили доста места. Много желаеме да забележим Ню Йорк и Париж.

Кой е обичаният ви цвят?

Арина: Не мога да кажа един. Може би жълто, синьо и черно.

Дина: Аз също одобрявам жълто и синьо, само че също обичам и аленото.

Кучета или котки?

Дина: Кучета! Имаме малко куче на име Боня.

Арина: След съревнование нямаме самообладание да се приберем в Москва, с цел да я забележим. Толкова е щастлива, когато се върнем. Много ни липсва.
Вижте тази обява в Instagram.
Дом,милый дом????????❤️

Публикация, споделена от Arina and Dina Averins️️️️️ (@arishadina1998) на

Вана или душ?

Дина: Душ – постоянно е по-забавно и може да го настроиш както пожелаеш.

Арина: Душът е най-хубавият метод да се събудиш заран.

Море или планина?

Арина: Чудесно е просто да седнете на плажа със слушалки или пък да слушате вълните. Планината също ни харесва. Прекарвали сме доста време в планината на лагер. Когато се изкачваме, слушаме пеенето на птичките и се любуваме на спокойствието. Без суетност – единствено природа. Това е най-хубавият метод да се успокоите и възстановите.

Дина: Перфектно е, когато има планина и море. Миналата година бяхме със фамилията ни в Сицилия и беше ужасно. Също ни харесва Хърватия – даже скоро ще имаме дребна отмора там.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР