Близкото бъдеще ви готви изненада – изберете ключ и разберете

...
Близкото бъдеще ви готви изненада – изберете ключ и разберете
Коментари Харесай

Близкото бъдеще ви готви изненада – разберете каква е тя!

Близкото бъдеще ви готви изненада – изберете ключ и разберете каква е тя!

1.Ако сте избрали първия ключ, чака ви нещо извънредно, неизмеримо, нещо, което ще ви смути за известно време. Това може да е непредвидена вест, някаква изненада, блестящо премеждие или забавно предложение.

2.Ако сте избрали втория ключ, близкото бъдеще ви готви позитивни страсти и развлечение. Това е подобаващ миг за нови инициативи и другарство с хора с сходни на вашите разбирания.

3.Ако сте избрали третия ключ, чакат ви положителни вести. Новините може да са свързани както с работата, по този начин и с персоналния живот. В близко бъдеще е добре да отидете на екскурзия или да измененията нещо в живота си. Тези промени ще ви бъдат от изгода.

4.Ако сте избрали ключ номер 4 – чака ви шанс във финансите. Вероятни са непредвидени парични приходи, може да ви бъде изплатен дълг, за който към този момент сте не запомнили, или ще спечелите от лотарията.

5.Отделете време за своите близки. Това време е идеално за реализиране на контакти, подписване на помирение, в случай че сте в свада с някой, прекарайте приятни вечери в компанията на обичаните ви хора.

6.Ако сте избрали шестия ключ, чака ви любовно премеждие или сантиментална среща. Ако сте сами, на хоризонта може да се появи забавен човек. И, в случай че това е сродната ви душа, връзките ви ще бъдат нежни, възприятията ще станат по-дълбоки, а нощите ще бъдат бурни.

Вижте още: Сочни палачинки – това е обичаната рецепта на децата. Ето за какво

7.Седмият ключ споделя, че желаете да се докоснете до изкуството. Интересни книги, пътувания до музеи и театри, визити на изложения и отворени дни – всичко това освен ще ви развие културно, само че и ще ви зареди с доста позитивни страсти. Може би ви чака забавно запознанство в тези културни места.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР