Близките му се съмняват в лекарска небрежност и чакат обяснения

...
Близките му се съмняват в лекарска небрежност и чакат обяснения
Коментари Харесай

Близки на мъж от Велико Търново протестират пред болницата заради смъртта му

Близките му се съмняват в лекарска немарливост и чакат пояснения от медиците

Напрежение пред болничното заведение във Велико Търново. Причината - гибелта на млад мъж. Близките му се съмняват в лекарска немарливост, предава.

Починалият мъж се споделя Димитър Маринов. Тази заран неговите близки и другари се събраха пред болничното заведение, с цел да изискат отговори от медиците. Тяхното главно подозрение и терзание е, че е позволена немарливост от страна на медиците.

Мъжът е бил признат в инфекциозното поделение на търновската болница с пневмония. Лекуван е, само че няколко часа след изписването положението му се утежнява. Вдига висока температура и това е наложило повторната му хоспитализация в реанимацията на болничното заведение. Седем дни по-късно умира.

Неговото семейство, приятелите и сътрудниците му в този момент упорстват да схванат истината за гибелта на Димитър Маринов. Те се тормозят, че съгласно епикризата той е изписан здрав, а в последна сметка е умрял.

В болничното заведение тече вътрешна инспекция. Иззета е документите от двете отделения. Разпитват се и лекарските екипи.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР