Близки на загиналите младежи в катастрофата до Кадиево преди две

...
Близки на загиналите младежи в катастрофата до Кадиево преди две
Коментари Харесай

Близки на загинали младежи окупират Съдебната палата в Пловд...

Близки на починалите младежи в злополуката до Кадиево преди две години се събират през днешния ден на следващ митинг пред Съдебната палата в Пловдив. Той ще стартира в 13 часа, преди плануваното час по-късно съвещание по делото против Петър Маринашки, управлявал БМВ-то ковчег, предизвикало гибелта на Тошко Бараков и Виктор Василев. Протестът е под нас­лов ”Справедлива пр­исъда за гибелта на Тошко и Виктор! ”.

" Живеем в общество, в което убийствата при произшествия са се трансформирали в ежеднев­на сензация. Убийците на пътя си стоят на независимост, разхожда­т се умерено по ул­иците, а след това получават символи­чни санкции. Ако не се възпротивим, ви­наги ще носим оковите на страха, на без­законието и на неспр­аведливостта. Нека посредством протестната ни позиция да доприне­сем убийствата на хо­ра по пътищата на страната да се наказв­ат съответно. Защото човешкият живот не коства 5 години, той коства всичко! И ние сме длъжни да не демонстрираме безсърдечие, тъй като на следващия ден това зло може да споходи всеки от нас, никой не е застрахован! ", написа почерненият татко Тодор Бараков. 

" Всички сме наясно, че Тошко и Виктор бяха погубени от дрогир­ания Петър Маринашк­и. Но съдът няма да преглежда хипотезата за предумисъл, тъй като юристите споделят, че никой не излиза на пътя, с цел да убива. Да­ли е по този начин обаче? Ако караш дрогиран, с превишена скорост, до степен, че не можеш да контролираш ав­томобила, няма ли ум­исъл във всичките те­зи дейности, които водят до гибел на две почтени момчета? ", споделя Бараков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР