Близки на арестант във врачанския затвор са притеснени за здравето

...
Близки на арестант във врачанския затвор са притеснени за здравето
Коментари Харесай

Само в BulNews! Арестант се разболя внезапно след среща с адвоката си, близките му търсят помощ

Близки на задържан във врачанския затвор са обезпокоени за здравето му, научи BulNews. 
С медията ни се свърза Цветомира Вельова, която е сестра на Дилян Вельов от Селановци. 
Припомняме, че преди повече от месец 44-годишният мъж бе упрекнат в похищение на 31-годишна жителка на село Алтимир. За случая тогава писа медията ни. 



Полицията и прокуратурата незабавно подхванаха случая, а по-късно стана ясно, че Дилян е мъж на отвлечената жена. 



За действието той бе арестуван за 72 часа, като по-късно съдът във Враца внесе иск за „ задържане под стража “ на 44-годишния мъж. 



Цветомира показа пред наш кореспондент, че от 5 дни брат ѝ повръща кръв. По нейни думи, чиновниците в пандиза са извикали кола за спешна помощ, само че не са му разрешили да бъде откаран до Спешния център във Враца за обзор и лекуване. 
„ Брат ми е оставен да почине, никой не му обръща внимание. Как да му оказа помощ? Всичко това е скрит план против него “, описа още сестрата на арестанта.
По неофициална информация, след последната среща на Дилян с юриста му, положението на обвинявания в похищение мъж внезапно се влошило. От тогава във врачанския затвор три пъти са викани медици от Спешния център, които му поставяли инжекции, защото 44-годишният мъж имал инфектиран нерв в региона на кръста. 
Процедурите по извеждане на арестанти поради утежняване на здравословното им положение изискват предписание от прокурор и сформиране на направление. Затова, откакто бъдат налице всички нужни документи, Дилян Вельов може да бъде изведен от арестите на пандиза във Враца откаран за обзор от експерт невролог. 
Към момента близки на мъжа са пред пандиза и чакат той да бъде изведен, с цел да му бъде оказана нужната съгласно тях помощ. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР