Близки, колеги, студенти, държавни глави, политици и граждани дойдоха в

...
Близки, колеги, студенти, държавни глави, политици и граждани дойдоха в
Коментари Харесай

България се сбогува с най-обичания си актьор - Стефан Данаилов

Близки, сътрудници, студенти, държавни глави, политици и жители пристигнаха в Народния спектакъл, с цел да изпратят легендата на българското кино и спектакъл Стефан Данаилов.

Студентите на Ламбо стояха от двете му страни по време на поклонението. То продължи повече от 3 часа. До момента, когато всички присъстващи съумяха да го почетат.
 © БГНЕСТатяна Лолова, актриса: Каза: " Не ме жалете, живял съм, както би трябвало! " Щурчо, прелестен, надарен, ненагледен и той не е отговорен, че беше толкоз прелестен. Много красиви има и доста надарени има, само че той е посочен и беше с нас и мисля, че ще остане.

Марин Янев, артист: Ще ми липсва рамото му. Той имаше рамо, което оферираше на всеки, който имаше потребност.Владо Пенев, артист: Толкова земен, толкоз чист по детски някакъв това е предал и на студентите си и на хората, които са били към него.Той беше безгрижник, обичаше живота.Славчо Пеев, артист: Човек, който е над всичко, над дребни неща, подобен беше Ламбо. Ламбо беше един заслужен, откровен, няма думи.

 © БГНЕС         Още по тематиката Напусна ни Стефан Данаилов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР