Близки до тенесист номер 1 на България разкриха истината за

...
Близки до тенесист номер 1 на България разкриха истината за
Коментари Харесай

Мадалина искала крупна сума от Гришо, за да започне бизнес

Близки до тенесист номер 1 на България разкриха истината за техните взаимоотношения.

Оказа се, че Мадалина Геня желала крупна сума от наш Гришо, с цел да стартира собствен бизнес. Именно това довело до края на връзката им.

Не стига това, ами Геня прекалила и с флирта си с някогашния й Филип Плейн, с който преди близо 2 месеца пуснаха интимни фотоси. На тях брюнетката е възседнала дизайнера, показвайки интимна непосредственост, която не се понравила на българина.

Румънски медии обаче са на мнение, че не Мадалина, а Григор изневерил първи. 

Изданието написа неласкаво за похожденията на спортиста:  " Българинът е считан за плейбой в международния тенис - Той е бил влюбен в огромни имена в интернационалния спорт като Серина Уилямс, Мария Шарапова, само че и други звезди като Никол Шерцингер или Лолита Османова. Дълго време се говореше, че Григор Димитров изневерява на половинките си, защото скача от " цвете на цвете ". Той беше считан за " най-сексапилния мъж в тениса ", само че тази купа не всеки път му помагаше в кариерата. Злите езици приказват, че май българинът стъпил изкривено, а румънката го е хванала! Предстои да забележим по какъв начин ще приключи сапунената опера на годината. "
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР