Блиц и парламентарен контрол в петъчния работен ден за депутатите,

...
Блиц и парламентарен контрол в петъчния работен ден за депутатите,
Коментари Харесай

Габриел и Тагарев на парламентарен контрол

Блиц и парламентарен надзор в петъчния работен ден за депутатите, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Депутатите ще проведат блиц надзор на вицепремиера и министър на външните работи в оставка Мария Габриел.

След това на парламентарен надзор ще бъдат подложени министърът на защитата в оставка Тодор Тагарев, министърът на труда и обществената политика в оставка Иванка Шалапатова, министърът на културата в оставка Кръстю Кръстев, министърът на земеделието в оставка Кирил Вътев и министърът на енергетиката в оставка Румен Радев.

Тагарев ще дава отговор на три въпроса от групата на ГЕРБ-СДС: за поискана военна помощ от Украйна за даване на Противовъздушна отбрана системи и на бойни хеликоптери Ми-24, както и на въпрос по отношение на стадия на реконструкцията на летище граф Игнатиево и готовността за приемането на изтребителите Ф-16. Военният министър в оставка ще дава отговор и на въпрос на самостоятелния народен представител Николай Дренчев за визитата на ръководената от него делегация в страната Катар.

Енергийният министър в оставка Румен Радев пък ще дава отговор на въпрос по отношение на преустановяване на процедура по сондаж и рандеман на потребни изкопаеми в повърхност “Златуша ”, област София-град. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР