Блейк Мастърс вярва, че Доналд Тръмп щеше да е в

...
Блейк Мастърс вярва, че Доналд Тръмп щеше да е в
Коментари Харесай

Ще загубиш ако продължаваш да си толкова мил: Агресивният подход на Тръмп

Блейк Мастърс има вяра, че Доналд Тръмп щеше да е " в Белия дом и през днешния ден ", в случай че изборите през 2020 година бяха почтени, както той съобщи по-рано този месец на сцената на дебата против демократа Марк Кели в конкуренцията за Сената на Аризона, пишат от.

Но явно този коментар не е бил задоволителен, с цел да задоволи апетита на Тръмп към отричането честността на изборите; той искаше да види определения от него претендент да ускори голословната теза, че последните избори са били изфабрикувани.

" Чух, че сте се справили отлично на дебата, само че отзвукът не е толкоз добър. Получихте огромна поддръжка. Трябва да останете с тези хора ", споделя Тръмп на Мастърс по време на телефонен диалог след дебата, сниман за новоизлезлия документален филм на Fox News за Мастърс.

След това Тръмп оказва напън върху Мастърс да бъде по-агресивен, например колкото Кари Лейк, републиканецът, който се кандидатира за идващ губернатор на Аризона и който трансформира твърдото отказване на изборите в главен въпрос на акцията си. " Вижте Кари. Кари печели с доста малко пари.

New—> Tucker Carlson doc on Blake Masters shows him taking call from Trump:

“If you want to get across the line, you need to be stronger on that one thing…lot of complaints about. Look at Kari … if they say, ‘How is your family?’ She says, ‘The election was rigged & stolen.’ ”
— Vaughn Hillyard (@VaughnHillyard)
И в случай че те попитат: " Как е фамилията ти? ", тя споделя, че изборите са били фалшифицирани и откраднати. Ще загубиш, в случай че се държиш благо. Ще загубиш тази борба ", съобщи Тръмп.

Мастърс, който завоюва поддръжката на Тръмп на първичните избори, откакто пусна реклами, в които се твърди, че изборите през 2020 година са били несправедливи, настоя, че не отстъпва от отричащата изборите десница. " Няма да се откажа ", сподели той на Тръмп.

По време на единствения спор в конкуренцията този месец Мастърс, който сега изостава от Кели, назова Джо Байдън " законния президент " и призна, че не е " виждал доказателства " за подправяне на вота в Аризона - мнения, които той омекоти, потвърждавайки, че фирмите за обществени медии и водещите медии са заговорничили, с цел да наклонят везните в интерес на Байдън.

Кампанията на Мастърс също по този начин отстрани ред от уеб страницата на претендента, в който се споделяше, че изборите през 2020 година са " гнила каша ". Кампанията му отстрани имитация, която наподобява даваше знак за расистката " доктрина за великата замяна ", и смекчи мнението му във връзка с абортите.

След дебата, до момента в който говореше пред Fox News, Мастърс отхвърли питане за какво акцията му е премахнала тази имитация. " Е, към момента имам вяра в това, това е несъмнено ", сподели претендентът, когато го попитаха дали към момента счита, че в надпреварата е било отнето нещо от Тръмп. 

Независимо от това наподобява, че Тръмп към момента поддържа кандидатурата на Мастърс . По време на диалога Тръмп сподели на Мастърс да упорства пред Питър Тийл, дълготраен другар и наставник на Мастърс, който в началото финансира кандидатурата му, да подкрепи повече акцията му.

Той също по този начин увери републиканеца, че ще бъде " ракетен транспортен съд ". В сряда MAGA Inc, пусна нова нападателна реклама, в която се твърди, че Кели " е предал границата ни на картелите " и е виновен за внезапното увеличение на " смъртните случаи от свръхдоза " в Аризона.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР