Блейк Лайвли знае как да привлече вниманието към себе си.

...
Блейк Лайвли знае как да привлече вниманието към себе си.
Коментари Харесай

Блейк Лайвли и роклята, която обра овациите!

Блейк Лайвли знае по какъв начин да притегли вниманието към себе си. Не е елементарно да се откроиш от тълпата на Мет Гала, само че звездата обра погледите и овациите с помощта на трагична промяна на роклята й на аления килим.

За тазгодишната публична тематика „ В Америка: Антология на модата “ и дрескод „ Gilded Glamour “, Лайвли – която беше един от водещите на вечерта – избра да работи с една от най-любимите си марки, Atelier Versace, за основаването на дизайн, въодушевен от Ню Йорк.

Първоначално гледахме по какъв начин звездата се изкачва по емблематичните стъпала на музея Метрополитън в блестяща рокля от розово злато с ексцентричен набор. Тази част от роклята бе въодушевена от комплицираната архитектура на Манхатън и отдаде респект на Емпайър Стейт Билдинг.
   Вижте тази обява в Instagram.

След това наборът на полата беше разплетен, с цел да се разкрие каскаден наследник шлейф, чийто дизайн е въодушевен от декора на съзвездието на гара Grand Central. Тя смъкна и розовите си ръкавици, с цел да разкрие съвпадащ наследник чифт изпод. Междувременно нейната корона със седем шипа символизира Статуята на свободата, която има седем лъча.

„ Вместо да диря модата, с цел да се вдъхновя за роклята, погледнах архитектурата на Ню Йорк и класическите здания “, изясни Лайвли в изявление на аления килим. С тази визия актрисата от “Клюкарката ” впечатли освен присъстващите на събитието. Когато асистентите на аления килим разкриха роклята в цялостния й искра, обичаният на Лайвли, Райън Рейнолдс беше толкоз замаян от трансформацията, колкото и феновете, до момента в който сияеше и аплодираше брачната половинка си, с която живее близо десетилетие.

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР