Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са една от любимите холивудски

...
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са една от любимите холивудски
Коментари Харесай

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс показаха новороденото си бебе

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са една от обичаните холивудски двойки и не престават да ни радват с фрагменти, с които споделят фамилното си благополучие.
 Блейк Лайвли, Райън Рейнолдс и раждането на четвъртото им дете
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс го направиха още веднъж

Двамата още веднъж в цялостния си искра

Двамата подсетиха за себе си, като разкриха, че са били в Уелс, където са подкрепили футболния тим на артиста Wrexham AFC. Това е освен първата обществена поява на двамата след раждането на четвъртото им дете през февруари, а и първата им обществена поява дружно с него.

За пътуването Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са взели децата си Джеймс, Инес, Бети, както и новороденото си бебе, чието име обаче към момента не са разкрили.

Семейството надали е съжалило за пътуването си до Уелс, защото в последна сметка Wrexham AFC побеждава противника си York City с три на нула. На идващият ден тимът на артиста още веднъж печели мач - този път против Connah`s Quay Nomads, написа InStyle.

Райън Рейнолдс показа фотоси от прекарването, на които е с сътрудниците си, съсобственика на клуба Роб МакЕлхени и няколко от играчите. Актьорът обаче не пропусна да качи и селфи със брачната половинка си. " Два невероятни дни с футбола на Wrexham. Близо 20 000 души минаха през вратите на Racecourse Ground ", написа Рейнолдс в описанието.
 Блейк Лайвли, Пен Баджли и признанието на артиста, че колежката му го е избавила от опиатите
Мъжът, който Блейк Лайвли е избавила

Когато се е бил забъркал с...

Съпругата му Блейк Лайвли също показа моменти от пътуването, които качи на стори в Instagram. На една от фотосите тя театралничи единствено със съсобственика Роб МакЕлхени, а на друга дружно с него и Райън Рейнолдс. " 2 момчета, момиче и футболно място ", написа актрисата в сторито.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР