Блъсна ме без дори да натисне спирачките. Аз се огледах

...
Блъсна ме без дори да натисне спирачките. Аз се огледах
Коментари Харесай

15-годишният, блъснат от автобус: Дори не натисна спирачките

" Блъсна ме без даже да натисне спирачките. Аз се огледах и го видях, беше на 15 метра от мен ", това описа 15-годишният Димо Димов, който в сряда беше блъснат от рейс на градския превоз в Пловдив. 

Сигналът е подаден от майката на детето. Димов описа, че бил с качулка и му се губело много от видимостта, само че видял рейса. 

„ Видях го по какъв начин се задава и сега, в който се обръщам, той ме бута на земята, даже не беше набил спирачки ", споделя ученикът пред Нова тв. 



Майка му изясни, че откакто е отишла до незабавното, е намерила и лидера на въпросния рейс.

„ Аз го попитах какво е станало, а неговата първа имитация беше: Госпожо, радвайте се, че не ви утрепах детето. Автобусите в Пловдив карат несъответстващо. През ден има блъснати на пешеходни пътеки в града ", сподели майката.

От МВР-Пловдив споделиха, че незабавно е изпратен патрул на „ Пътна полиция " на мястото на случая, потърпевшият 15-годишен е бил прегледан от медицински екип на Спешна помощ, който открил, че няма съществени пострадвания. Водач на рейса е мъж над възраст с 67 години и тестванията за опиати и алкохол са негативни.

На водача ще бъде издадено наказателно разпореждане, което той ще може да апелира и също ще му бъде наложена парична санкция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР