Благой Георгиев избягал в Азия с 20-годишна девойка. Новата на

...
Благой Георгиев избягал в Азия с 20-годишна девойка. Новата на
Коментари Харесай

Новата на Благо е на 20г.

Благой Георгиев избягал в Азия с 20-годишна госпожица. Новата на някогашния футболист е на половина на неговата възраст. През декември Благой навърши 40 години.

Мацката която раздели Джизъса и Русата Златка, напълно скоро е приключила учебно заведение, писа „ България Днес “ . Не за първи път Георгиев се хваща с много по-млада жена от него. Преди години той имаше връзка с моделката Куини-Алис, а момичето още беше ученичка, когато се залюби с някогашната звезда на националния тим по футбол.

Новата кокона в живота на Благо настойчиво е крита от него. За да не се схваща коя е новата жена в живота му, Джизъса я замъкна в топла страна в Азия и не прави проекти да се връща в България.

Приятели на Джизъса са безапелационни, че сегашната му половинка е същинска хубавица. Момичето е от заможно семейство. Таткото на гаджето на Благо има хотел във Велинград.

В същото време се заприказва че плеймейтката Златка Райкова е оставила гол като пушка Благой Георгиев, откакто той й изневери с друга. Райкова прибрала всичко, което Джизъса съумя да придобие откакто бе позорно изпъден от Русия от предходната си жена Есмер.

 Според осведомени апартаментът, който купиха, с цел да живеят като семейство и да отглеждат дребния си наследник, е бил записан на името на Златка и в този момент остава в нейно притежание. В последните година те се препитаваха в огромната си част от реклами в обществените мрежи. Всички доходи от сходни прояви са пращани в сметката на Златка, а тя изрично не счита да даде и лев на прелюбодееца, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР