Благотворително драг и дрифт рали в подкрепа на 6-годишния Антон

...
Благотворително драг и дрифт рали в подкрепа на 6-годишния Антон
Коментари Харесай

Автомобилно шоу събра над 33 000 лева за малкия Тони от Кубрат

Благотворително мил и дрифт рали в поддръжка на 6-годишния Антон Петров от Кубрат се организира край Разград. Детето е с бъбречна непълнота и за лекуването му в кралство Нидерландия са нужни финансови средства .

Шоу от сходен мащаб се провежда за първи път в района, като в автомобилните демонстрации на летището край заветското село Острово участваха над 300 състезатели от цялата страна . В благотворителната акцията се включи и Община Кубрат, както и други спонсори.

Събитието беше намерено от Фолклорна групировка „ Пагане “ с началник Гинка Панчева от град Кубрат. Сърдечни благодарности към всички, подкрепили благотворителната акция в помощ на детето изрече и неговата майка Искра Георгиева. Тя показа, че даже не си е помисляла, че толкоз доста хора ще я поддържат в борбата за благополучие и здравето на дребния ѝ наследник Антон.

В така наречен „ мил “ впечатляващо се включи и преподавателката Татяна Пенчева от ОУ „ Христо Смирненски “ в Кубрат, която показва забележителни умения зад кормилото с персоналния си автомобил, макар първичния провал.

След края на събитието, което продължи близо 8 часа , в наличието на нотариус стана ясно, че събраната сума е в размер 33 280,30 лв. , като все още в банковата сметка за дарения е събрана и сумата от 7000 лв.. Организаторите обявиха, че обмислят и втори тур на автомобилното шоу , само че все още не се ангажираха с съответна дата.

Водещ на събитието бе Хелин Байрактарова от град Кубрат, а демонстрациите с мощните возила бяха следени от над 3 000 души , които на моменти бяха призовавани да съблюдават безвредна отдалеченост.

Всеки, който желае да помогне на дребния Антон, може да го направи на следната банкова сметка:

Валута: BGN
IBAN: BG52STSA93000029809776
BIC: STSABGSF
ТИТУЛЯР: Искра Стефанова Георгиева

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР