Благотворителна изложба-базар "Коледна приказка за Дейвид" е организирана в читалище

...
Благотворителна изложба-базар "Коледна приказка за Дейвид" е организирана в читалище
Коментари Харесай

Базар Коледна приказка помага на Дейвид от Бяла Слатина

Благотворителна изложба-базар "Коледна приказка за Дейвид " е проведена в читалище "Развитие - 1892 " в Бяла Слатина. Целта е да се съберат средства, с които да се подкрепи лекуването на 10-годишното момче, което се бори с тежко заболяване, изясни секретарят на културната институция Светлина Берова.
"В читалището организираме един благотворителен базар, в който може да взе участие всеки като даде ръчно направени предмети, сувенири, картички, плетива, бродерии, обичайните за празника храни и питиета, или пък като закупи нещо от базара и даде своята милостиня в кутията за дарения. Всеки може да се включва. От читалището в Бърдарски геран донесоха предмети за изложбата. В понеделник чакаме неща, направени от дамския клуб ", описа Берова.
Базарът е ситуиран на партерния етаж в читалищната постройка, където ще остане до 21 декември. Всеки, който има предпочитание да помогне, може да направи подаяние и по банковата сметка на Дейвид, оповестена във фейсбук страницата на библиотеката при читалище "Развитие " Бяла Слатина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР