Благотворителен търг за родилното отделение обедини врачаниПредседателят на Фонда -

...
Благотворителен търг за родилното отделение обедини врачаниПредседателят на Фонда -
Коментари Харесай

Благотворителен търг за родилното отделение обедини врачани

Благотворителен търг за родилното поделение сплоти врачани

Председателят на Фонда - Димитър Иванов благодари на всички, които през годините са подкрепяли разнообразни значими за града дела.

Кметът Калин Каменов взе участие в търга и подари 5 000 лева, както и екип на футболиста Валери Божинов.

“Преди година дадох обещание, че ежемесечно ще отстранявам средства от нарастването на заплатата ми, които по-късно ще бъдат дарени за ремонта на родилното поделение в града. Достойно за почитание е, че в навечерието на светлите празници, всички ние сме обединени към една благородна идея. Въпреки неналичието на съответна поддръжка от страната, през годините показахме, че всеки от нас може да помогне, в името на нашето бъдеще - децата! С моя екип ще продължим да настояваме изпълнителната власт да помогне на държавната болница и ремонтът на акушеро-гинекологичното поделение да бъде приключен. За следващ път демонстрираме, че дружно можем доста повече! Благодаря ви! ” - разяснява Каменов. По време на търга градоначалникътзакупи ръкавиците на олимпийската шампионка по бокс - Стойка Кръстева.

В рамките на събитието Савина Езекиева срещна присъстващите с активността на ОДФ и осъществените планове през годините.



На търга ще бъдат разиграни с благотворителна цел предмети на видни общественици и представители на локалния бизнес, като всички събрани средства ще бъдат ориентирани към определената от Фонда идея за поддръжка на събитието – ремонт на акушеро-гинекологичното поделение към МБАЛ „ Христо Ботев ".

На събитието участват още: народните представители Мартин Харизанов, Деница Симеонова и Цветан Енчев, регионалният шеф Георги Митов, общински съветници, заместник-кметът Александър Владимиров и представители на бизнеса.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР