Благотворителен търг в помощ на 29-годишния Николай Плашков ще се

...
Благотворителен търг в помощ на 29-годишния Николай Плашков ще се
Коментари Харесай

Младо момче има нужда от помощ: Благотворителният търг ще се състои в столицата тази неделя

Благотворителен търг в помощ на 29-годишния Николай Плашков ще се състои тази неделя, от 18:00 часа, в столичния квартал " Бояна “. Преди половин година, младото момче, е диагностицирано с множествена склероза- автоимунно заболяване, което унищожава защитната обвивка на нервната клетка и може да докара до неработоспособност. Ники може да се излекува, само че за задачата са му нужни 47 000 евро - сума, която е непостижима за него, написа Нова.

Лечението, за което е утвърден от Националния операционен център " Пирогов " в Москва, съставлява трансплантация на стволови кафези, взети от него, модифицирани с антибиотик и върнати по-късно след химиотерапия. Целта на лекуването е стволовите кафези да нападат възпалените места и да ги възстановят, а химиотерапията е за да унищожи детайлите на имунната система, която нападна освен засегнатите кафези, а и здрави, поради което Николай получава пристъпи. Надеждите са след лечението в Москва той да може да продължи да води пълностоен живот.

Организаторите на търга приканват всеки, който може, да помогне. Може да го извършите като потвърдите наличие на търга или извършите подаяние по банков път. Цената за поканата е 60 лв., а точната локация за провеждането му, може да получите на следните телефони:

0887385303 – Павел Павлов 0885252541 – Венета Джоголанова

Банкова сметка: IBAN: BG39UNCR70001524850620

Име: Николай Пламенов Плашков

Основание: Дарение

Revolut: @nikolan7mc
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР