Благотворителен търг ще сложи край на арт маратона Браво, Пловдив

...
Благотворителен търг ще сложи край на арт маратона Браво, Пловдив
Коментари Харесай

Благотворителен търг на „Браво, Пловдив” изкушава с творби на Кольо Карамфилов

Благотворителен търг ще постави завършек на арт маратона " Браво, Пловдив " на 21 септември от 19 часа в ETRA HALL. След поредност от събития - ателиета по изобразяване, детски спектакъл, срещи с авторитетни пловдивчани, куизи за изкуство и редене на арт пъзели, следва още едно вълнуващо събитие, с което екипът на съдружие " Браво, Пловдив " провокира почитателите и приятелите си.
Прочетете още
На търга ще бъдат препоръчани три графики на Кольо Карамфилов, картини на Константин Константинов, Илиана Манукова, Илиян Савков, Румен Нечев, Емил Атанасов, Валери Стобски и Яна Константинова. На специфични цени ще бъдат препоръчани и нарисуваните по време на арт ателиетата рисунки от непрофесионални художници.

Огледът на творбите е от 18 ч.

Благотворителният търг на " Браво, Пловдив " има за цел да набере средства, с цел да бъде удължен планът на художника Атанас Хранов " Седмият рид ". Пространството до Джумая Джамия е обичано на пловдивчани и гостите на града, само че има още огромни създатели, чиито слова, отдадени на Пловдив, могат да бъдат споделени там върху бордюрите, направени от Хранов.

Средствата за огромния план в регион " Централен " ще бъдат дарени на Община Пловдив, само че друга част от парите от откупки ще бъдат ориентирани към другите региони на града. Там ще бъдат подкрепени дела, значими за жителите.

Водещ на търга ще бъде галеристът и куратор на изложбата от Арт маратона " Браво, Пловдив " Стоян Даскалов, а хазаин - ръководителят на сдружението Веселин Костов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР